ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Επαναφορά ένα eMachines Desktop

eMachines είναι υπολογιστές προϋπολογισμό που θα μπορούσε να είναι μια καλή αρχή για τους περισσότερους χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών αρχάριος . Αυτά τα συστήματα έρχονται με ένα δίσκο ανάκτησης που μπορεί να κάνει τη διαδικασία της αποκατάστασης της eMachine εύκολη . Αν χάσετε αυτό το δίσκο , μπορείτε να αντικαταστήσετε το δίσκο με ένα δίσκο εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος των Windows ή μπορείτε να καλέσετε την εταιρεία και να ζητήσει από άλλο . Η διαδικασία αποκατάστασης διαρκεί περίπου 20 λεπτά. Ωστόσο , αν έχετε συμπεριλάβει όλα τα προγράμματα οδήγησης και ενημερωμένες εκδόσεις που απαιτούνται για να επαναφέρετε το σύστημα μέχρι σήμερα , ο εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης μπορεί να επιμηκυνθεί από μια ώρα ή έτσι . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε το δίσκο εγκατάστασης
δίσκο αποκατάστασης συστήματος ή το λειτουργικό σύστημα
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Επανεκκινήστε τον υπολογιστή και πατήστε το πλήκτρο " pause /break " κλειδί για την πληκτρολόγιο . Αυτό το κλειδί θα επιβραδύνει τη διαδικασία εκκίνησης και θα σας επιτρέψει να δείτε το κλειδί πρόσβασης BIOS της μητρικής πλακέτας που θα πρέπει να πατήσετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο BIOS της μητρικής . Πατήστε το αντίστοιχο πλήκτρο πρόσβασης motherboard και ελέγξτε το BIOS της μητρικής για μια ακολουθία εκκίνησης . Αλλάξτε τις ρυθμίσεις στην ακολουθία εκκίνησης ώστε η κύρια συσκευή εκκίνησης ή ο πρώτος δίσκος εκκίνησης είναι το CD - ROM ή DVD - ROM drive . 2

Τοποθετήστε το δίσκο αποκατάστασης συστήματος στη μονάδα δίσκου . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και αφήστε το για την εκκίνηση πριν κάνει οτιδήποτε . Μια μαύρη οθόνη θα πρέπει να εμφανιστεί με τις λέξεις " Πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο για εκκίνηση από το δίσκο CD /DVD . " Πιέστε ένα πλήκτρο για να έχουν την εκκίνηση του συστήματος από το δίσκο αποκατάστασης .
Εικόνων 3

Αφήστε το σύστημα να φορτώσει . Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη σχετικά με το πώς να εγκαταστήσετε το υπόλοιπο του λειτουργικού συστήματος . Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις για να διαλέξετε . Εάν το λειτουργικό σύστημα είναι λίγο έξω από παλαβό , μπορείτε να επιλέξετε να το επισκευάσουμε .
Η 4

Ο δίσκος αποκατάστασης συστήματος θα περιέχει σημαντικές οδήγησης και λογισμικού για όλα τα εξαρτήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα του υπολογιστή . Αν δεν έχετε ένα σύστημα επαναφοράς δίσκου που μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο Internet για τους οδηγούς και το λογισμικό που είναι συσκευασμένα για το συγκεκριμένο μοντέλο eMachines σας .
5

Επαναφορά του BIOS στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις τους, έτσι ώστε ο σκληρός δίσκος είναι η κύρια ακολουθία εκκίνησης . Αυτό είναι ένα προαιρετικό βήμα. Μπορείτε να αφήσετε τη μονάδα δίσκου CD - ROM ως κύρια μονάδα δίσκου εκκίνησης , αλλά θα επιβραδύνει τη διαδικασία εκκίνησης από λίγα δευτερόλεπτα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα