ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να καθαρίσει το ληξιαρχείο σας XP

Το μητρώο των Windows XP , όπως και το μητρώο σε προηγούμενα λειτουργικά συστήματα ( Windows 95 , 98 ) , περιέχει τις ρυθμίσεις και διαμορφώσεις των προγραμμάτων , εφαρμογές και το υλικό του συστήματος . Κάθε φορά που κάνετε εγκατάσταση ή απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα , οι τιμές του είναι είτε εγγεγραμμένα ή αφαιρεθεί από το μητρώο . Περιστασιακά , εγγραφές γίνονται διεφθαρμένοι και να προκαλέσει την εκκίνηση και την έναρξη του προγράμματος προβλήματα . Χρησιμοποιώντας μια ελεύθερη μητρώου καθαρότερα πρόγραμμα , μπορείτε να καθαρίσετε με ασφάλεια το μητρώο των περιττών αρχείων χωρίς να βλάπτουν τα στοιχεία του συστήματος . Οδηγίες
Η

1 Κατεβάστε και εγκαταστήστε μια ελεύθερη μητρώου καθαρότερα πρόγραμμα όπως το CCleaner ( βλέπε Πόρων ) . 2

Ανοίξτε το πρόγραμμά σας, αφού έχει εγκατασταθεί και κάντε κλικ στο " Μητρώο " κουμπί στον αριστερό πίνακα .
εικόνων 3

Τοποθετήστε έναν έλεγχο για όλες τις επιλογές στο " Μητρώο Ακεραιότητα " και κάντε κλικ στο " Σάρωση για τα ζητήματα ». CCleaner θα σαρώσει το μητρώο για το αριστερό πάνω από καταχωρήσεις για απεγκατάσταση προγραμμάτων , κατεστραμμένα αρχεία ActiveX που προκαλούν σφάλματα σε web browsers και λείπουν DLL αρχεία ζωτικής σημασίας για την έναρξη των προγραμμάτων .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Fix επιλεγμένα θέματα " , όταν η σάρωση είναι πλήρης. Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι" για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου πριν να συνεχίσετε με τον καθαρισμό .
5

Κάντε κλικ στο " Fix όλα τα επιλεγμένα θέματα " , όταν το αντίγραφο ασφαλείας είναι πλήρης και κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι" για να καθαρίσετε το ληξιαρχείο . CCleaner αφαιρεί και επισκευές καταχωρήσεις που προκαλούν προβλήματα στο σύστημα .
Η

6 Κλείστε το πρόγραμμά σας , όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία . Εκτελέστε CCleaner τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, ειδικά αν έχετε συχνά κατεβάσετε αρχεία από το Internet .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα