ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να απαλλαγείτε από Smart Shopper Pop Up Αγγελίες

Οι διαφημίσεις Smart Shopper προκαλείται από μια εφαρμογή με το ίδιο όνομα . Smart Shopper είναι το πρόγραμμα που εμφανίζει ψώνια και ευκαιρίες από πολλές διαφορετικές τοποθεσίες . Μόλις εγκατασταθεί , pop- up διαφημίσεις επιφάνεια του υπολογιστή σας εμφανίζει ευκαιρίες για διάφορα προϊόντα , συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών , αεροπορικά εισιτήρια , ξενοδοχεία και ενοικιάσεις αυτοκινήτων . Αν δεν ενδιαφέρονται πλέον σε αυτές τις αγορές ευκαιρίες και συγκρίσεις , να απαλλαγούμε από τις διαφημίσεις SmartShopper αφαιρώντας την εφαρμογή από τον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο μενού "Έναρξη" και , στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή " Πίνακας Ελέγχου". 2

διπλό κλικ στο " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων " για να ξεκινήσει τα " Προγράμματα " παράθυρο, αν χρησιμοποιείτε τα Windows XP . Κάντε κλικ στο " πρόγραμμα και δυνατότητες " ή "Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος" αν χρησιμοποιείτε τα Windows 7 ή Vista .
Εικόνων 3

Μετακινηθείτε προς τα κάτω από το παράθυρο τα προγράμματα και κάντε κλικ στο " Smart Shopper . " Κάντε κλικ στο " Απεγκατάσταση " ή "Αφαίρεση ". Επιβεβαιώστε την επιλογή σας για να αφαιρέσετε την εφαρμογή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα