ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Easy IP για ESI τηλέφωνα

ESI είναι παραγωγός των προϊόντων επικοινωνίας των επιχειρήσεων, όπως οι διακομιστές VoIP , τηλεφωνικά συστήματα και το λογισμικό διακομιστή . ESI τηλέφωνα λειτουργούν σαν ένα παραδοσιακό ψηφιακό τηλέφωνο , αλλά προσφέρουν επίσης μια σειρά από Internet ενισχυμένη υπηρεσίες όπως video - ενισχυμένη καλώντας και την ικανότητα να συνδεθεί με τα δίκτυα δεδομένων . Ως αποτέλεσμα , σχεδόν κάθε ESI τηλέφωνο λειτουργεί τόσο ως ένα κανονικό τηλέφωνο και μια συσκευή τηλεφώνου IP . Easy IP είναι μια σουίτα λογισμικού που αναπτύχθηκε από Crypton υπολογιστές που επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσετε , να αποθηκεύουν και να παρακολουθεί διευθύνσεις IP και τη ρύθμιση του τηλεφώνου σε ένα ολόκληρο δίκτυο . Εύκολη IP μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνεννόηση με ESI τηλέφωνα για να δημιουργήσετε μια ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας των επιχειρήσεων. Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ενεργή σύνδεση Internet Ξενοδοχεία ESI τηλεφωνικό σύστημα
λογισμικό Easy IP

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε Easy IP από την αρχική σελίδα Easy IP . Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση είναι διαθέσιμη αν δεν είστε σίγουροι για την αγορά του λογισμικού ( βλέπε Πόρων ) . 2

Εγκαταστήστε το λογισμικό Easy IP σε τοπικό σκληρό σας δίσκο . Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης .
Εικόνων 3

Εκτελέστε το λογισμικό Easy IP . Η πρώτη φορά που το λογισμικό εκτελείται , θα σας ζητηθεί να εισάγετε κάποια βασικά στοιχεία διαμόρφωσης όπως διευθύνσεις IP , server και πληροφορίες της βάσης δεδομένων και τις προτιμήσεις του χρήστη . Αν δεν είστε σίγουροι για αυτές τις πληροφορίες , απλά πατήστε το κουμπί " Auto Discover " κοντά στο κάτω μέρος του παραθύρου του προγράμματος να έχουν Easy IP ανιχνεύει αυτόματα τις βέλτιστες ρυθμίσεις .
Η 4

Διαμορφώστε τις επιθυμητές ρυθμίσεις σας στο Easy IP λογισμικό. Κάθε τηλέφωνο και τηλεφωνητή στο ΕΣΥ του συστήματός σας τηλέφωνο είναι συνδεδεμένο σε μια διεύθυνση IP και MAC . Αυτές οι διευθύνσεις προσδιορίζουν κάθε τηλέφωνο , και χρησιμοποιούνται για σύνδεση στο Internet . Διευθύνσεις IP είναι μοναδικά , πράγμα που σημαίνει ότι διπλότυπες διευθύνσεις θα προκαλέσει προβλήματα με τη λειτουργικότητα και δυνατότητα πρόσβασης στο Internet . Εύκολη IP μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα οπτικό χάρτη του κάθε κόμβου στο ΕΣΥ του συστήματός σας τηλέφωνο . Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να αναμορφώσουν τις υπάρχουσες διευθύνσεις IP , που σας επιτρέπει να αλλάξετε ή να τροποποιήσετε τις διευθύνσεις IP οποιασδήποτε συσκευής στο διακομιστή ESI . Εύκολη IP μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μεταφέρει μια out-of - ημερομηνία τηλέφωνο IPv4 σύστημα με το ισχύον πρότυπο IPv6 . Αυτό μπορεί να αυξήσει την απόδοση και τη συμβατότητα του τηλεφώνου σας σύστημα με τον εξορθολογισμό πολλές πτυχές της υποδομής του δικτύου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα