ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να καταργήσετε περιττά αρχεία για τα Windows XP

σκληρό δίσκο ενός υπολογιστή είναι η κύρια τράπεζα της μνήμης που αποθηκεύει δεδομένα, όπως το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή , τα αρχεία του προγράμματος , καθώς και άλλα αρχεία, όπως βίντεο και μουσική . Την πάροδο του χρόνου , ένας σκληρός δίσκος μπορεί να γίνει γεμάτα με παλιά αρχεία και προγράμματα τα οποία ο χρήστης μπορεί πλέον να χρειάζεται , η οποία μπορεί να καταστήσει αδύνατο να φορτωθούν νέα αρχεία και να κάνει ο υπολογιστής λειτουργεί αργά . Στα Windows XP , υπάρχουν είναι ένας από τους τρόπους για να καθαρίσει το χώρο στο σκληρό δίσκο και να καταργήσετε περιττά αρχεία . Οδηγίες
Η 1

Εκτελέστε το εξάρτημα καθαρισμού του δίσκου . Για να το κάνετε αυτό κάντε κλικ στο κουμπί "Start ", τότε " όλα τα προγράμματα ", " εξαρτήματα ", " εργαλεία του συστήματος , " και, τέλος, κάντε κλικ στο " Εκκαθάριση δίσκου . " Το εργαλείο εκκαθάρισης δίσκου θα σας επιτρέψει να διαγράψετε τα προσωρινά αρχεία και άλλα στοιχεία τα οποία δεν είναι απαραίτητα για το σύστημά σας . 2

Διαγράψτε τα περιττά , και προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε . Για να διαγράψετε τα προγράμματα yo δεν χρειάζεστε πλέον , κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και στη συνέχεια "Πίνακας ελέγχου " και " προσθήκη /αφαίρεση προγραμμάτων . " Αυτό θα δημιουργήσει μια λίστα με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα . Αναζήτηση μέσα από τη λίστα και κάντε διπλό κλικ προγράμματα που δεν χρειάζεστε πλέον για να ξεκινήσει η διαδικασία απεγκατάστασης .
Εικόνων 3

Αναζήτηση και διαγράψτε τα παλιά αρχεία μέσων από το σκληρό σας δίσκο . Αρχεία του προγράμματος μπορεί να διαρκέσει μέχρι ένα μεγάλο κομμάτι του χώρου , αλλά και βίντεο κλιπ και της μουσικής μπορούν εύκολα να λάβουν το μεγαλύτερο μέρος του χώρου σε έναν υπολογιστή . Για να αναζητήσετε αρχεία βίντεο και μουσικής , κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και στη συνέχεια "αναζήτηση " και να επιλέξετε να ψάξετε για " φωτογραφίες , βίντεο και μουσική , " από το μενού στην αριστερή πλευρά του εργαλείου αναζήτησης . Προεπισκόπηση όλα τα αρχεία που έρχονται , και να διαγράψετε αυτά που δεν χρειάζονται πια . Ένας άλλος τρόπος για να διαγράψετε τα αρχεία είναι να αναζητήσετε συγκεκριμένες επεκτάσεις αρχείων . ( . avi , . wma, . mp3 , . mp4 , κλπ. )
Η 4

αντιγράφων ασφαλείας και , στη συνέχεια, διαγράψτε άλλα μεγάλα αρχεία . Ένας άλλος εύκολος τρόπος για να καθαρίσετε το διάστημα από το σκληρό δίσκο σας είναι να πάρετε τα αρχεία που θέλετε , ή ότι δεν είστε σίγουροι για , και να τα αποθηκεύσετε σε έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο , ή κάποια άλλη συσκευή αποθήκευσης , και στη συνέχεια να διαγράψετε την αρχική έκδοση από το σκληρό σας δίσκο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα