ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να αφαιρέσει ένα domain σε υπολογιστή

Ένας υπολογιστής μπορεί είτε να είναι μέλος ενός τομέα ή μια ομάδα εργασίας . Σε μια ρύθμιση ομάδας εργασίας , όλοι οι υπολογιστές θεωρούνται ίσες και ανεξάρτητες μεταξύ τους . Κάθε υπολογιστής έχει το δικό του σύνολο των χρηστών και των πολιτικών . Σε μια εγκατάσταση τομέα, διακομιστές επιβλέπει και να διαχειρίζεται το σύνολο του δικτύου . Servers που οι πολιτικές σε όλους τους υπολογιστές και οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν σε οποιονδήποτε υπολογιστή . Μόνο ένας διαχειριστής τομέα μπορεί να καταργήσετε τον τομέα από τον υπολογιστή . Ένας τοπικός διαχειριστής για τον υπολογιστή δεν έχει το ίδιο προνόμιο . Οδηγίες
Η

1 Κάντε δεξί κλικ στο "Computer" εικονίδιο και κάντε κλικ στο "Ιδιότητες". 2

Κάντε κλικ στο " Αλλαγή ρυθμίσεων " στο πλαίσιο " Όνομα υπολογιστή , τομέας και ρυθμίσεις ομάδας εργασίας " αν ​​χρησιμοποιείτε τα Windows Vista ή Windows 7 . Νωρίτερα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows XP, πρέπει να κάνετε κλικ στην καρτέλα " Όνομα υπολογιστή " .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Αλλαγή ".
Η

4 Επιλέξτε το " Workgroup " κουμπί και κάντε κλικ στο "OK".
5

Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης ενός διαχειριστή τομέα όταν ένα αναδυόμενο παράθυρο για τα διαπιστευτήρια .
Η 6

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή .


εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα