ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να Reflash υπολογιστή σας

Αναβάθμιση του BIOS του υπολογιστή αναβαθμίζει το firmware για τη μητρική πλακέτα . Τα συγκεκριμένα αρχεία θα πρέπει να εκτελέσετε την αναβάθμιση του BIOS θα ποικίλει ανάλογα με τον κατασκευαστή της μητρικής πλακέτας σας , αλλά και τα βήματα για να αναβοσβήνει η μητρική πλακέτα είναι γενικά το ίδιο . Αναβάθμιση του BIOS είναι μια λεπτή διαδικασία , καθώς λανθασμένες τεχνικές θα οδηγήσει σε ένα σπασμένο , άχρηστα motherboard . Ωστόσο , το BIOS απελευθερώνει επίσης το τσιπ από σφάλματα ή θέματα ευχρηστίας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Λευκά δισκέτα ή CD
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας και να παρακολουθήσετε την οθόνη του BIOS εκκίνησης που εμφανίζεται αμέσως μόλις αρχίσει ο υπολογιστής η ακολουθία εκκίνησης . Το BIOS παρουσιάζει μία οθόνη με το όνομα του κατασκευαστή του υπολογιστή , ώστε να γνωρίζετε την εταιρεία από την οποία θα πρέπει να κατεβάσετε τα αρχεία flash . 2

Τοποθετήστε την κενή δισκέτα ή το CD στη μονάδα δίσκου του υπολογιστή σας . Ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και να κατεβάσετε τα αρχεία flash από τον κατασκευαστή του BIOS που εμφανίζεται στο βήμα ένα . Μετά τη λήψη των αρχείων , να τα αντιγράψετε σε CD ή δισκέτα .
Εικόνων 3

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή με το CD ή δισκέτα εισάγεται στον υπολογιστή . Οι μπότες του υπολογιστή στο δίσκο , έτσι ώστε να μπορεί να τρέξει το σύστημα φλας που παρέχονται από τον κατασκευαστή του BIOS .
Η 4

Τύπος " dir " στην γραμμή εντολών και πατήστε " Enter". Μια λίστα θα εμφανιστεί αρχεία στο δίσκο . Βρείτε το αρχείο EXE για τα αρχεία flash και πληκτρολογήστε αυτό το όνομα του αρχείου στο μήνυμα. Πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να εκτελέσετε το βοηθητικό πρόγραμμα flash .
5

Αφαιρέστε το CD ή δισκέτα μετά το βοηθητικό φλας συμπληρώνει. Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να επιβεβαίωσης εμφανίζεται , γιατί με την κατάργηση του δίσκου πριν από την τελική επεξεργασία χρησιμότητα καθιστά το BIOS άχρηστα.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα