ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Υποστήριξη PC

Πώς να βελτιώσει την ταχύτητα του επεξεργαστή

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορείτε να κάνετε τον υπολογιστή σας να λειτουργεί πιο γρήγορα , συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης βεβαιωθείτε ότι όλα όσα είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας προσαρμόζεται για τη βέλτιστη απόδοση . Πάρα πολύ συχνά , υπάρχουν προγράμματα και τις διαδικασίες που τείνουν να επιβραδύνει τα πράγματα κάτω , κάνοντας τον υπολογιστή σας πιο αργά από ό, τι θα έπρεπε. Υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να αύξηση την ταχύτητα του επεξεργαστή σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
πεπιεσμένου αέρα

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Βελτίωση ταχύτητα του επεξεργαστή
Η 1

Πρώτον, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας . 2

Ανοίξτε τον υπολογιστή σας ( ακολουθώντας τις οδηγίες που συνοδεύουν τον υπολογιστή σας) και να σβήσει κάθε ρύπο και τα συντρίμμια που χρησιμοποιούν πεπιεσμένο αέρα .
εικόνων 3

Βάλτε περίπτωση που ο υπολογιστής σας πίσω στην πρίζα και ενεργοποιήστε .
Η 4

Καταργήστε τυχόν παλιά προγράμματα που εξακολουθεί να είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας . Τα περισσότερα προγράμματα και τα αρχεία που έχετε που πρέπει να διευθετηθούν μέσα , το πιο αργό επεξεργαστή σας πρόκειται να είναι . Ανοίξτε τον Πίνακα Ελέγχου σας και πηγαίνετε στο εικονίδιο "Add /Remove Programs " . Κάντε κλικ σε αυτό. Αυτό θα ανοίξει μια λίστα με κάθε πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας . Περάστε από το όνομα κάθε προγράμματος και να καθορίσει αν είστε ή δεν θέλετε να το κρατήσετε στο σύστημά σας . Αν θέλετε να το αφαιρέσετε , απλά κάντε κλικ στο κουμπί " Κατάργηση " . Μπορείτε να καθορίσετε αν θέλετε ή όχι να κρατήσει ένα πρόγραμμα εξετάζοντας πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα , καθώς την τελευταία φορά που είχε πρόσβαση στο πρόγραμμα .
5

Αφού έχετε αφαιρέσει κάθε πρόγραμμα που που δεν χρειάζεστε πλέον , πάει στο πίνακα Ελέγχου σας και κάντε κλικ στο εικονίδιο "Σύστημα " . Όταν είστε σε φάκελο του συστήματος σας , κάντε κλικ στο " Ανασυγκρότηση " εργαλείο. Ανασυγκροτήσετε τον υπολογιστή σας αυτή τη στιγμή . Αυτή η διαδικασία θα διαρκέσει περίπου 30 λεπτά έως μία ώρα , ανάλογα με το πόσο κατακερματισμένη είναι τα αρχεία σας .
Η 6

Ανοίξτε το μενού Έναρξη σας και να κλείσουν όλα τα προγράμματα που φορτώνονται αυτόματα στον υπολογιστή σας κατά την εκκίνηση . Τα προγράμματα αυτά θα χρειαστεί πολλή ταχύτητα επεξεργασίας και τροφοδοσίας μακριά από το σύστημά σας , επειδή λειτουργούν στο παρασκήνιο , ανά πάσα στιγμή .
Η 7

Βεβαιωθείτε ότι δεν είστε επιβράδυνση του επεξεργαστή σας προς τα κάτω , δίνοντας το επιπλέον δουλειά οπτικά . Πηγαίνετε στο Πίνακα Ελέγχου σας, ανοίξτε το " System Properties " και κάντε κλικ στην καρτέλα "Για προχωρημένους" . Στη συνέχεια , κάντε κλικ στην καρτέλα " Επιδόσεις " . Θα δείτε ότι μπορείτε είτε να αφήσετε τα Windows να επιλέξουν τι είναι καλύτερο για τον υπολογιστή σας , ή να ρυθμίσετε για την καλύτερη εμφάνιση , ή να τις προσαρμόζει για βέλτιστη απόδοση . Κάντε κλικ στο " Ρύθμιση για βέλτιστη απόδοση . "
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα