ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Αντιμετώπιση προβλημάτων Laptop

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων του προγράμματος περιήγησης σε ένα ασύρματο φορητό υπολογιστή

ικανότητά πρόγραμμα περιήγησης στο Web για να φορτώσει και να εμφανίσει τις ιστοσελίδες που είναι άμεσα συνδεδεμένη με σύνδεση στο Internet ασύρματο φορητό υπολογιστή σας . Αν το laptop σας πέφτει ξαφνικά μια σύνδεση ( όπως είναι επιρρεπείς να συμβεί λόγω της ευαίσθητης φύσης των ασύρματων σημάτων ) , ο browser θα είναι σε θέση να εμφανίσετε τα περιεχόμενα μιας σελίδας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη", " Όλα τα προγράμματα ", " εξαρτήματα" και στη συνέχεια " Connect To " για να εμφανίσετε μια λίστα με όλες τις διαθέσιμες ασύρματες συνδέσεις στο Internet . 2

Κοιτάξτε τις μπάρες ισχύος σήματος δίπλα σε κάθε ασύρματη σύνδεση . Εντοπίστε μια σύνδεση που αναφέρεται ως "Strong ". Αυτό σημαίνει ότι είστε κοντά στην πηγή του σήματος . Μια σύνδεση που αναφέρεται ως " Αδύναμη" μπορεί να σας δώσει τα προβλήματα με τον browser σας και τις σελίδες αιτία για να φορτώσει σωστά ( αν φορτώσει καθόλου ) .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο ασύρματο δίκτυο . Κάντε κλικ στο κουμπί "Σύνδεση ". Φορητό υπολογιστή σας είναι συνδεδεμένος στο δίκτυο αυτό .
Η

4 Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Κάντε κλικ στο κουμπί ανανέωσης , αν δεν έχετε κλείσει το πρόγραμμα περιήγησής σας μετά από δυσκολίες . Αυτό θα φορτώσει τη σελίδα σωστά. Αν το κάνατε κοντά browser σας , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της σελίδας που προσπαθείτε να φορτώσετε στη γραμμή διευθύνσεων και πατήστε enter για να φορτώσετε σωστά τη σελίδα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα