ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> laptop Υποστήριξη

Πώς μπορώ να το διορθώσω μου Screen Laptop

; Για να διορθώσετε οθόνη του φορητού υπολογιστή σας , θα πρέπει πρώτα να διαγνώσει το πρόβλημα . Διαφορετικά προβλήματα απαιτούν διαφορετικές θεραπείες , και ακριβώς επειδή μια οθόνη εμφανίζεται σπασμένο δεν σημαίνει ότι πρέπει να αντικατασταθεί . Στην πραγματικότητα , μερικές φορές την αντικατάσταση της οθόνης δεν θα λειτουργήσει , και θα είναι μια σπατάλη των χρημάτων . Γνωρίζοντας τι να ψάξει και πώς να διορθώσετε το πρόβλημα είναι σημαντική γνώση για τους ιδιοκτήτες laptop . Μερικές φορές είναι απαραίτητο να αντικαταστήσουμε την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας , και αυτό μπορεί να γίνει μέσα σε λίγα απλά βήματα . Το πιο κοινό σύμπτωμα της ένα σπασμένο οθόνη του φορητού υπολογιστή είναι κατεστραμμένο pixels στην οθόνη . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Pin
Κατσαβίδι
οθόνη αντικατάστασης
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Εντοπίστε το πίσω φως διακόπτη για το laptop σας, αν η οθόνη έχει αχνό ή φωτεινές εικόνες . Το πίσω διακόπτης φώτων είναι ίσως κολλήσει , και αυτό μπορεί μερικές φορές να διορθωθεί ανοίγοντας και κλείνοντας το laptop μερικές φορές . Αν αυτό εξακολουθεί να μην λειτουργεί , τοποθετήστε ένα μικρό pin για να μετακινήσετε απαλά το μάνταλο προς τη σωστή θέση του διακόπτη . 2

Ανοίξτε το φορητό υπολογιστή για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα καλώδια είναι σωστά συνδεδεμένα , αν η οθόνη τρεμοπαίζει ή είναι ένα στερεό λευκό χρώμα . Αυτό το πρόβλημα συνήθως οφείλεται σε πρόβλημα inverter . Αντικατάσταση του μετατροπέα κοστίζει μόνο περίπου $ 100, και μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή του υπολογιστή για την αγορά και εγκατάσταση ενός μετατροπέα αντικατάστασης .
Εικόνων 3

Πάρτε τον υπολογιστή για να μπορεί ο κατασκευαστής να αντικατασταθεί η κάρτα γραφικών αν οι εικόνες στην οθόνη είναι μπερδεμένες . Εάν ο υπολογιστής είναι ακόμα υπό εγγύηση , ο κατασκευαστής θα το κάνει αυτό για δωρεάν .
Η 4

Αφαιρέστε τα καλύμματα των βιδών από το πλαίσιο του υπολογιστή, εάν χρειαστεί να αντικαταστήσετε την οθόνη , στη συνέχεια, ξεβιδώστε όλες τις βίδες με το κατσαβίδι .
5

Βγάλτε τη στεφάνη κρατάει την οθόνη στη θέση του προσεκτικά από τη στιγμή που όλες οι βίδες ανεξάρτητο . Ανοίγουμε τα δάχτυλά σας γύρω από το πλαίσιο bezel προκειμένου να αποκτήσουν διαχωρισμός μεταξύ αυτής και της πραγματικής οθόνης . Τραβήξτε έξω την οθόνη και αποσυνδέστε την κορδέλα καλώδιο από την πλάτη του .
Η

6 Συνδέστε τα καλώδια στην οθόνη αντικατάστασης και το βάζουμε πίσω μέσα στο περίβλημα του υπολογιστή . Δοκιμάστε την οθόνη για να δείτε ότι λειτουργεί με την ενεργοποίηση του υπολογιστή , στη συνέχεια, τοποθετήστε την πρόσοψη , βιδώστε τις βίδες πίσω στη θέση του , και να θέσει τη βίδα καλύπτει πίσω .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα