ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> laptop Υποστήριξη

Πώς να επισκευάσει ένα Compaq Laptop Με την Toshiba Ανταλλακτικά

Ενώ η διάρκεια ζωής του σκληρού δίσκου μπορεί να ποικίλλει με βάση τη μάρκα , το μοντέλο και τη συχνότητα της χρήσης , σκληρό δίσκο αποτυχία δεν είναι κάτι ασυνήθιστο και μπορεί να καταστήσει έναν φορητό υπολογιστή άλλως άχρηστο . Ευτυχώς , οι σκληροί δίσκοι είναι αναμφισβήτητα το πιο εύκολο να αντικατασταθεί από όλο το υλικό του υπολογιστή , και εφ 'όσον η μορφή παράγοντας και αγώνα interface , μπορείτε εύκολα να αλλάξετε τη μονάδα από το ένα laptop στο άλλο . Αν η μονάδα σκληρού δίσκου σε Compaq σας αποτύχει , αλλά έχετε έναν εφεδρικό δίσκο στη Toshiba laptop σας που δεν χρησιμοποιείτε , για όσο διάστημα η μονάδα είναι συμβατή , μπορείτε να αντικαταστήσετε το δίσκο Compaq με τη μία από την Toshiba . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε κατσαβίδι
Μικρές Phillips - κεφάλι
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Βεβαιωθείτε ότι ο σκληρός δίσκος από το φορητό υπολογιστή Toshiba είναι συμβατό με την Compaq . Παλαιότερα Compaqs μπορεί να απαιτήσει ένα σκληρό δίσκο IDE ( ένα παλιό τεχνολογικό πρότυπο για σκληρούς δίσκους ) , ενώ οι νέες Compaqs θα χρησιμοποιήσει SATA ( το τρέχον πρότυπο για σκληρούς δίσκους) . Ελέγξτε το εγχειρίδιο σας , ή αναζητήστε το laptop σας στην ιστοσελίδα της HP , για να μάθετε τι τύπο του σκληρού δίσκου χρησιμοποιεί το φορητό υπολογιστή σας . Αν ο υπολογιστής σας απαιτεί ένα δίσκο IDE , αλλά η κίνηση από το φορητό υπολογιστή Toshiba είναι SATA , ή θεώρηση αντίστροφα , τότε δεν θα είναι σε θέση να εγκαταστήσετε τη μονάδα από την Toshiba στην Compaq . 2

Κατάργηση κάθε εξουσία από το φορητό υπολογιστή Toshiba και αφαιρέστε όλες τις εξωτερικές συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε αυτό . Για να μην προκληθεί ζημιά στο υλικό λόγω στατικού ηλεκτρισμού , βάλτε το χέρι σας σε μια μεταλλική επιφάνεια .
Εικόνων 3

Γυρίστε το Toshiba στο πρόσωπό του και να απελευθερώσει τις καρτέλες στο κάτω μέρος του υπολογιστή για να εξαγάγετε το μπαταρία . Τραβήξτε τη μπαταρία έξω από το υπόλοιπο του τρόπου και βάλτε το στην άκρη .
Η

4 Ξεβιδώστε και αφαιρέστε το κάλυμμα προστατεύει το σκληρό δίσκο . Χαλαρώστε τις βίδες που συγκρατούν το δίσκο με το ίδιο το laptop .
5

Ανασηκώστε τη μονάδα σκληρού δίσκου από την Toshiba . Αφαιρέστε τυχόν καλώδια που είναι συνδεδεμένα με το πίσω μέρος του. Ξεβιδώστε τη θήκη που καλύπτει το σκληρό δίσκο . Ανάλογα με το μοντέλο , μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσετε μόνο δύο βίδες από κάθε πλευρά ? Με τους άλλους , μπορεί να χρειαστεί να αφαιρέσει τέσσερα
Η

6 Τοποθετήστε το σκληρό δίσκο σε μια προστατευτική , αντι-στατική τσάντα . . Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή Compaq , αφαιρέστε τυχόν καλώδια που συνδέονται με αυτό , και στη συνέχεια κλείστε το καπάκι .
Η

7 Αφαιρέστε τη μπαταρία και τον σκληρό δίσκο από το φορητό υπολογιστή όπως συνέβη και με το Toshiba . Η μπαταρία και η μονάδα σκληρού δίσκου μπορεί να είναι σε διαφορετική θέση από ό, τι στην Toshiba . Μπορεί επίσης να χρειαστεί να ξεβιδώσετε την μπαταρία από τη θήκη της , αντί να απελευθερώνουν καρτέλες .
8

Αφαιρέστε τη μονάδα της Toshiba από την αντι-στατική τσάντα . Συνδέστε το καλώδιο mainboard στο σκληρό δίσκο . Συνδέστε δίσκο δίσκο του Compaq στην μονάδα της Toshiba , στη συνέχεια, σπρώξτε προσεκτικά τη μονάδα δίσκου στην κενή θήκη δίσκου .
Η 9

Screw το σκληρό δίσκο και το κάλυμμα στη θέση του . Επανασυνδέστε όλα τα καλώδια με την Compaq , αναποδογυρίστε το και ανοίξτε το καπάκι . Ενεργοποιήστε τον υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα