ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Μετατρέψτε τα αρχεία

Πώς να μετατρέψετε APE σε MP3

APE είναι το Monkey ήχου τύπο αρχείου , το οποίο δεν είναι συμβατό με πολλές εφαρμογές λογισμικού . Αν έχετε κάποια αρχεία ήχου APE που θέλετε να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν μια ευρύτερη ποικιλία των προγραμμάτων και συσκευών , μπορείτε να μετατρέψετε αρχεία APE σας σε αρχεία MP3 . Ο πιο γρήγορος τρόπος για να μετατρέψετε από APE σε MP3 είναι η χρήση των δωρεάν online δυνατότητες αρχείων μετατροπή Μετατροπή Media . Μετατροπή Media είναι μια ιστοσελίδα που ειδικεύεται στην μετατροπή των αρχείων χωρίς κόστος . Οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε στο Media Μετατροπή τοποθεσία Web ( βλ. Πόρων ) . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί με την ένδειξη " Browse" δίπλα στο πεδίο " File " για να επιλέξετε το APE αρχείο που θέλετε να μετατρέψετε . Μετατροπή Media δεν υποστηρίζει πολλαπλές ταυτόχρονες μετατροπή αρχείων , οπότε αν έχετε περισσότερα από ένα αρχείο APE , θα πρέπει να τα μετατρέψετε σε κάθε ξεχωριστά .
Εικόνων 3

Κοιτάξτε προς τα δεξιά του "Browse " κουμπί στο " Format Input " επιλογή . Θα πρέπει να διαβάσετε " APE Πίθηκος ήχου ( . Πίθηκος ) " εάν η αυτόματη ανίχνευση έχει πάρει για τον τύπο του αρχείου . Αν δεν το κάνει , επιλέξτε από το drop -down μενού .
Η 4

Από την ενιαία αναπτυσσόμενο μενού δίπλα στο " Μορφή εξόδου ", επιλέξτε MP3 ως τον τύπο εξόδου .

5

Κάντε κλικ στο κουμπί OK στα δεξιά για να ξεκινήσει η διαδικασία μετατροπής ΑΠΕ- to- MP3 . Η οθόνη θα αλλάξει και να ανανεώσετε το αρχείο ως μετατρέπει . Περιμένετε για την οθόνη ολοκλήρωσης , η οποία θα έχει ένα download link για το νέο MP3 . Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο για να κατεβάσετε το νέο MP3 στον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα