συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να προσθέσετε ένα παράθυρο Bay

Αν χρειάζεστε περισσότερο φως στο σαλόνι σας , μπορείτε να προσθέσετε ένα παράθυρο στον κόλπο . Τα παράθυρα μπορούν επίσης να κάνουν ένα μικρό δωμάτιο φαίνεται μεγαλύτερο. Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σπιτιού μπορεί να χειριστεί προσθέτοντας ένα μικρό κόλπο παράθυρο για τη δική τους . Επειδή το παράθυρο προεξέχει από το εξωτερικό του σπιτιού , θα πρέπει να υποστηρίζεται επαρκώς και σφραγίζεται για την αποφυγή διαρροών . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ξεσφηνώστε bar
Hammer
Μετροταινία
παράθυρο Μολύβι
Bay και το πλαίσιο
υποστήριξη τιράντες
Cripple καρφιά
Επίπεδο
Ακροδέκτης καλωδίου < br > Ξυλόβιδες
Κατσαβίδι
πίνακες 2x4
κόντρα πλακέ
Fiberglass μόνωση
Saw
χαρτί Στέγες
Δέσιμο όπλο
βότσαλα στεγών
νύχια στεγών του
< br > Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Αφαιρέστε το υπάρχον παράθυρο και το πλαίσιο από τον τοίχο . Βγάλτε τις στάσεις του φύλλου στις πλευρές και την κορυφή του παραθύρου . Μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ένα περιεργάζομαι μπαρ και σφυρί για να εξετάζω μακριά τα κομμάτια του φύλλου . 2

Μέτρο νέο παράθυρο κόλπο σας . Σημειώστε αυτές τις διαστάσεις στο εξωτερικό του σπιτιού . Εάν θέλετε να επεκτείνετε το άνοιγμα του παραθύρου , κόψτε τα παλιά στηρίγματα τοίχων . Χρησιμοποιήστε μήκη 2x4 για να πλαισιώσει το νέο άνοιγμα .
Εικόνων 3

Nail την πλάκα περβάζι στη θέση του . Κόψτε διάφορα κομμάτια 2x4 για να χρησιμοποιηθεί ως ακρωτηριάζει τα στηρίγματα για τη στήριξη της περβάζι. Τα καρφιά πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη για να τρέξει από το περβάζι κάτω στο πάτωμα . Συνδέστε έναν σακάτη στήριγμα σε κάθε άκρη του στο περβάζι του παραθύρου . Ο αριθμός των ακρωτηριάζει τα στηρίγματα που απαιτούνται για τα μεσαία στηρίγματα εξαρτάται από το πόσο μεγάλο είναι το παράθυρο, ένα κόλπο . Ένα μικρό παράθυρο μπορεί να είναι ωραία με ένα μόνο ακρωτηριάζει στήριγμα στη μέση , αλλά ένα μεγαλύτερο παράθυρο μπορεί να χρειαστεί αρκετές .
Η 4

Εγκατάσταση βραχίονες στήριξης του παραθύρου κόλπου πάνω στο περβάζι , πάνω από τα καρφιά ακρωτηριάζει. Παράθυρα έως και πέντε μέτρα πλάτος μπορεί να υποστηριχθεί μόνο από δύο στηρίγματα . Μεγαλύτερα παράθυρα μπορεί να χρειαστεί τρεις ή τέσσερις να υποστηρίξει όλο το βάρος . Σύρετε το παράθυρο κόλπο επάνω τους βραχίονες στήριξης και σπρώξτε μέσα στο σπίτι μέσω του ανοίγματος του παραθύρου .
5

Ελέγξτε το πλαίσιο του παραθύρου για να δείτε αν είναι επίπεδο. Αν είναι άνιση , χρησιμοποιήστε αποστάτες για να αυξήσει μέχρι την κάτω πλευρά μέχρι να ταιριάζει με την υψηλή πλευρά . Ασφαλίστε το κόλπο πλαίσιο του παραθύρου προσωρινά χρησιμοποιώντας ένα σφιγκτήρα καλωδίου στο εξωτερικό και βίδες στο εσωτερικό . Κλείστε τα τζάμια των παραθύρων στο πλαίσιο και να ελέγξει εκ νέου για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να είναι στο ίδιο επίπεδο . Μόνιμα αποδίδουν το πλαίσιο του παραθύρου στο σπίτι με βίδες ξύλο στιγμή που είστε ικανοποιημένοι ότι είναι στη σωστή θέση .
Η 6

Χρησιμοποιήστε τμήματα 2x4 για να πλαισιώσει το καπάκι οροφής . Συνδέστε το στο σπίτι πάνω από το παράθυρο κόλπο . Μπορείτε να γεμίσετε το εσωτερικό του καλύμματος οροφής με fiberglass μόνωση για να κρατήσει τη θερμότητα από τη διαρροή έξω από το σπίτι . Συνδέστε πάνελ κόντρα πλακέ με τα δοκάρια για να κρύψει το εσωτερικό .
Η 7

Συνδέστε επένδυση ξύλου και μετάλλου νεροσταλλάκτη προς την εξωτερική άκρη της οροφής . Δέσιμο χαρτί στέγες πάνω από τα πάνελ από κόντρα πλακέ . Χρησιμοποιήστε τα νύχια roofer να επισυνάψετε έρπητα ζωστήρα στο καπάκι οροφής . Τοποθετήστε τα βότσαλα σε σειρές , με κάθε γραμμή επικαλύπτει την προηγούμενη σειρά για να κρατήσει το νερό από να διαρρεύσει μέσα Χρησιμοποιήστε βήμα αναβοσβήνει στο σημείο σύνδεσης μεταξύ του καλύμματος της οροφής και το σπίτι .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να διαγράψετε ένα αρχείο στην εκτύπωση φωτογραφιών Οδηγός

Windows XP εκτυπώνει φωτογραφίες με το Photo Οδηγός εκτύπωσης από προεπιλογή . Η εκτύπωση φωτογραφιών Οδηγός εμφανίζει όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο φάκελο όπου είναι αποθηκευμένο η εικόνα που θέλετε να εκτυπώσετε . Παρόλο που μπορείτε να διαγράψετε τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στην Εξερεύνηση των Windows , απλά επιστρέφουν στην Εξερεύνηση των Windows και τη διαγραφή τους , όταν προσπαθείτε να εκτυπώσετε μια φωτογραφία από ένα συνημμένο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του δικτυακού τόπου , η

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα