συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Do It Yourself αντικατάσταση των παραθύρων

Αν παλιά παράθυρα από ξύλο - φύλλο σας φοριέται και ξεφλούδισμα και δεν μπορείτε να σταθείτε τη σκέψη να ξαναβάψει τους και πάλι , θεωρούν την αντικατάστασή τους με ένα σύγχρονο παράθυρο μονάδα ξύλο ή το βινύλιο . Παράθυρα Σήμερα έρχονται προ - hung μέσα έντερα τους , έτσι δεν είστε εγκατάσταση μεμονωμένων φύλλων , όπως τον παλιό καιρό ? Ολόκληρη η μονάδα σκάει ακριβώς μέσα στην παλιά τρύπα . Η σωστή μέτρηση και η απομάκρυνση των παλαιών παραθύρων είναι το πιο περίπλοκο μέρος . Μην αφαιρείτε τα παλιά παράθυρα μέχρι την νέα μονάδα σας είναι εκεί και έτοιμοι να εγκαταστήσετε . Πάρτε το Μετρήσεις
Η

Μέτρο και να παραγγείλετε νέο παράθυρο σας με ύψος - πλάτος - από το σχήμα , όπως υπολογίζεται από την κολόνα . Ο στύλος είναι η επίπεδη μέρος που τα φύλλα παράθυρο πισινό επάνω ενάντια . Βρει το σχήμα πλάτους μετρώντας μεταξύ των δύο πλευρικών παραστάδες σε τρία σημεία (επάνω , μεσαία και κάτω) , στη συνέχεια, αφαιρώντας 1 /4 της ίντσας από τη μικρότερη μέτρηση των τριών. Κάντε το ίδιο και για τη μέτρηση του ύψους , λαμβάνει από την κάτω ακριβώς πίσω από το περβάζι και πάνω από το χώρο όπου το ανώτερο φύλλο σταματά ( θα πρέπει να γλιστρήσει κάτω από το άνω φύλλο προς τα κάτω για να πάρει σε αυτό ) . Και πάλι , το μέτρο σε τρία σημεία και αφαιρέστε το 1 /4 της ίντσας από τη συντομότερη .
Εικόνων Αφαιρέστε το παλαιό παράθυρο
Η

Όταν φτάνει νέο παράθυρο σας , μετρήστε για να βεβαιωθείτε ότι είναι σωστά . Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα σφυρί και flatbar να αφαιρέσετε το στενό μπροστινό κομμάτι του stop -τελειώματα που συνορεύει με το εσωτερικό της παλιάς μονάδας παράθυρο στις πλευρές και την κορυφή . Αφαιρέστε προσεκτικά την επένδυση , καθώς θα πρέπει να το θέτει ξανά . Μόλις off της διαγωγής , μπορείτε να τραβήξετε το φύλλο κάτω μέρος κατ 'ευθείαν έξω , κόβοντας το σχοινί στο παράθυρο βάρους , αν υπάρχει ? Αφήστε το βάρος να πέσει στον τοίχο . Αφαιρέστε τη στενή κάθετη διαχωριστική νησίδα που είναι μπροστά από την άνω ζώνη , και αφαιρέστε το φύλλο . Μην αφαιρείτε το εξωτερικό περίγραμμα του stop -τελειώματα , καθώς θα κατέχει στη νέα μονάδα παράθυρο .

Η Εγκαταστήστε το νέο Μονάδα
Η

Καθίστε στο κάτω μέρος της νέας μονάδας παράθυρο στο άνοιγμα , που στηρίζεται ακριβώς πίσω από το περβάζι . Σπρώξτε την κορυφή ( το εξωτερικό stop- trim θα εμποδίσει την πτώση μέσα ) . Χρησιμοποιήστε ροδέλες ξύλου όλα γύρω για να πάρει το επίπεδο και το βαρίδι . Οδηγήστε σε τέσσερις ή έξι μακριές βίδες στερέωσης που συνοδεύει το παράθυρο , τη θέση τους μέσα από τις οπές για τις βίδες στο εσωτερικό του περιβλήματος και μέσα στην κολόνα . Η κορυφή και το κάτω μέρος δεν χρειάζεται να βιδωθεί μέσα Stuff υαλοβάμβακα ή μονωτικό αφρό εντός του χώρου μεταξύ της ακμής της μονάδας παραθύρου και της παραστάδας ολόγυρα . Βάλτε το εσωτερικό stop -τελειώματα πίσω , που καλύπτουν το χώρο . Καλαφατίστε όλα γύρω .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα