συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς να Ανακύκλωσης τζάμια και πόρτες

Γυαλί παράθυρα και οι πόρτες δεν μπορούν να ανακυκλωθούν μέσω του προγράμματος ανακύκλωσης της πόλης σας , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να προορίζονται για την υγειονομική ταφή . Όταν είστε αντικαθιστά τις παλιές πόρτες καταιγίδα και τα γυάλινα παράθυρα , διαχωριστούν από αυτά που είναι σε κακή κατάσταση και να τα τοποθετήσει στα οικιακά σκουπίδια σας . Εάν το γυαλί εξακολουθεί να είναι ανέπαφο και τα παράθυρα είναι σε καλή κατάσταση , δεν τους πετάξει έξω . Μετά από μερικά τηλεφωνήματα θα είστε σε θέση να ανακυκλώσει τις παλιές πόρτες και παράθυρα ή , ακόμα καλύτερα , τα πωλούν ως διασωθεί το υλικό και το κέρδος από σας προτρέπω να ανακαινίσουμε . Οδηγίες
Η 1

Βρείτε έναν οργανισμό ή εταιρεία που δέχεται παλιά παράθυρα και τις πόρτες με τη χρήση του καταλόγου μαζί με το κτίριο Επαναχρησιμοποίηση Υλικών Association ( βλέπε Πόρων ) . Αυτός ο κατάλογος είναι χωρισμένη από το κράτος και τους καταλόγους πράσινο κτίριο εταιρείες και ναυπηγεία διάσωσης που θα αγοράσει το ποτήρι σας ή να δέχονται δωρεές . 2

Επικοινωνία τοπικές μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που χρησιμοποιούν κτίριο προμήθειες , όπως Habitat for Humanity . Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τις τοπικές εταιρείες θέατρο ή συλλογικότητες τέχνης . Προσφορά για να δωρίσουν τα παράθυρα και τις πόρτες για αυτούς, τότε ρίξτε μια φορολογική διαγραφή στο τέλος του έτους . Παλιά παράθυρα σας μπορεί να γίνει μια βάση για τα έργα ζωγραφικής , ένα σύνολο για ένα παιχνίδι ή τα παράθυρα του νέου σπιτιού κάποιου .
Εικόνων 3

Επικοινωνία διάσωσης ναυπηγεία κοντά σας και ρωτήστε εάν δέχονται τα παλιά γυάλινα παράθυρα και πόρτες. Αν το κάνουν , ρωτήστε για την τιμή και φροντίζει να αφήσετε τα υλικά σας .
Η 4

Πάρτε το γυαλί σας σε οποιαδήποτε από τις επιχειρήσεις ή τους οργανισμούς που αναφέρονται στο Χρηματιστήριο Υλικά ( βλέπε Πόρων ) . Η απαριθμεί Υλικά Exchange τόσο για κερδοσκοπικούς και μη κερδοσκοπικές εταιρείες που χρειάζονται τα προϊόντα όπως παλιά γυάλινες πόρτες , και είναι υπό την αιγίδα του Συμβουλίου Northeast ανακύκλωση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα