συστήματα

Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> παράθυρα

Πώς μπορώ να πάρω οθόνης μου πίσω στο κανονικό του μέγεθος , αν αυτό Shrunk

; εικόνες οθόνης εμποδίζει τις εικόνες από την καύση στην οθόνη του υπολογιστή σας όταν ο υπολογιστής βρίσκεται σε αδράνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα . Για κάποιους Microsoft Windows 7 χρήστες , υπάρχουν φορές όταν ένα εγκατασταθεί προηγουμένως ή με το χέρι την εικόνα κατέβασα οθόνης " συρρικνώνεται " και δεν ταιριάζει πλέον ολόκληρη την οθόνη . Ο λόγος για αυτό είναι ότι η ανάλυση της οθόνης του υπολογιστή αλλάξει σε κάποιο σημείο , όπως αν έχετε παίξει ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι . Χειροκίνητη επαναφορά της ανάλυσης οθόνης τεντώνει την εικόνα οθόνης πίσω στο αρχικό της μέγεθος . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο εικονίδιο των Windows , που ονομάζεται το κουμπί " Start" , το οποίο βρίσκεται στη γραμμή εργασιών . 2

Επιλέξτε " Πίνακας Ελέγχου " στο ανοιχτό μενού . Ανοίγει το παράθυρο " Πίνακας Ελέγχου" .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Προσαρμογή ανάλυσης οθόνης " σύνδεσμο που βρίσκεται κάτω από το "Εμφάνιση και Εξατομίκευση " τίτλο . Εμφανίζεται η οθόνη " Ανάλυση οθόνης " .
Η

4 Κάντε κλικ στο drop-down μενού " Ανάλυση " . Αρκετές επιλογές εμφανίζονται .
5

Επιλέξτε την επιλογή ανάλυσης που έχει ένα "Recommended" κονδύλιο που βρίσκεται δίπλα του . Η ακριβής συνιστώμενη επιλογή ψήφισμα ποικίλλει ανά υπολογιστή .
Η

6 Κάντε κλικ στο " Apply" και "OK " στο παράθυρο Ανάλυση οθόνης . Η ανάλυση της οθόνης έχει αλλάξει, και η προφύλαξη οθόνης αλλάζει αυτόματα πίσω στο κανονικό του μέγεθος .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να εγκαταστήσετε ένα CD Burner στο Window Media Player

Windows Media Player έχει πληκτρολογήσει τις συσκευές που έχουν εγκατασταθεί στο λειτουργικό σας σύστημα , έτσι ώστε η εγκατάσταση μιας συσκευής με το λειτουργικό σας σύστημα θα εγκαταστήσει φυσικά την ίδια συσκευή με το δικό σας αντίγραφο του Windows Media Player . Αυτό είναι δυνατό με τη χρήση το Device Manager στο λειτουργικό σας σύστημα για να εγκαταστήσετε μια νέα μονάδα στο σύστημά σας , μια διαδικασία που μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε αρχείο το

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα