συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα λογαριασμό διαχειριστή στα XP

Για την ασφάλεια του υπολογιστή σας , ο λογαριασμός Administrator γενικά δεν εμφανίζεται όταν συνδέεστε στα Windows XP . Με τον τρόπο αυτό , έχετε πάντα ένα λογαριασμό διατίθεται με δικαιώματα διαχειριστή για να συνδεθείτε στο για την αντιμετώπιση προβλημάτων , εάν ο υπολογιστής σας έχει ένα πρόβλημα . Ωστόσο , εάν είστε προχωρημένος χρήστης , ίσως προτιμούν να έχουν τη δυνατότητα να συνδεθείτε στο λογαριασμό διαχειριστή , χωρίς την εκκίνηση του υπολογιστή σας σε ασφαλή λειτουργία . Κάντε μια αλλαγή στο μητρώο του υπολογιστή σας για να επιτρέψει ο λογαριασμός Administrator να είναι διαθέσιμο στην οθόνη υποδοχής των Windows XP . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Windows XP Professional
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε στο Windows XP χρησιμοποιώντας το κανονικό λογαριασμό χρήστη σας . 2

Πατήστε το λογότυπο των Windows και τα πλήκτρα " R" στο πληκτρολόγιο ταυτόχρονα για να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου "Εκτέλεση" . Πληκτρολογήστε "regedit" χωρίς τα εισαγωγικά στο πλαίσιο και πατήστε " Enter". Αυτό θα ξεκινήσει τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στα εικονίδια πρόσημο στην αριστερή πλευρά της οθόνης για να περιηγηθείτε στους φακέλους του μητρώου . Πλοηγηθείτε στο " HKEY_LOCAL_MACHINE ", " SOFTWARE ", " Microsoft ", " Windows NT ", " CurrentVersion ", " Winlogon , " " SpecialAccounts " και " UserList . "
Η

4 Κάντε δεξί κλικ στο ανοικτή περιοχή στη δεξιά πλευρά του παραθύρου και κάντε κλικ στο " Νέο" και " DWORD Value . " Τύπος "Διαχειριστής" και πατήστε " Enter".
5

διπλό κλικ στη νέα τιμή που δημιουργήσατε . Αλλάξτε τον αριθμό που εμφανίζεται στο πλαίσιο " Δεδομένα τιμής " από το " 0 " σε "1 " και κάντε κλικ στο "OK".
Η 6

Ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας . Ο λογαριασμός Administrator είναι τώρα στη διάθεσή σας για να συνδεθείτε στο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πώς να αποκαταστήσει XP Προεπιλογή Πολιτική

Στα Windows XP , οι ρυθμίσεις χρήστη διαχείριση και την ασφάλεια του συστήματός σας που ελέγχονται από τις λειτουργίες που ονομάζονται πολιτικές . Αν κατά λάθος αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας ή να αντιμετωπίσετε έναν ιό που αλλάζει τις πολιτικές σας , αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα δύσκολο έργο για να επαναφέρετε κάθε πολιτική για τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις με μη αυτόματο τρόπο . Ευτυχώς , μπορείτε να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις ασφαλείας και τις πολιτικές σας στις προεπιλογές τους , πλη

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα