συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows XP

Πώς να χρησιμοποιήσετε το δίσκο σάρωσης για XP

Το εργαλείο του συστήματος των Windows είναι γνωστή ως " σάρωση δίσκου" αφαιρέθηκε από το λογισμικό του λειτουργικού συστήματος για τα Windows 2000 και τα Windows XP . Ένα νέο εργαλείο που δημιουργήθηκε , "Έλεγχος δίσκου , " το οποίο εκτελεί το ίδιο έργο από τη σάρωση σκληρό σας δίσκο για σφάλματα . Έλεγχος δίσκου μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθορίσει αυτόματα τις εσωτερικές λάθη που υπάρχουν στο σκληρό δίσκο σας . Συνιστάται η χρήση Check Disk τακτικά ως μέρος της συνήθους συντήρησης του υπολογιστή σας για να κρατήσει τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση . Οδηγίες
Η 1

το "Ο υπολογιστής μου" και κάντε δεξί κλικ στο εικονίδιο του σκληρού δίσκου που θέλετε να σαρώσετε για σφάλματα . 2

Επιλέξτε " Ιδιότητες" από το pull-down μενού , και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Εργαλεία ". Βρείτε το παρακάτω " Σφάλμα ελέγχου " ενότητα και επιλέξτε " Έλεγχος τώρα . "
Εικόνων 3

Διαβάστε τις επιλογές που εμφανίζονται στο παράθυρο "Έλεγχος δίσκου επιλογές " και επιλέξτε την κατάλληλη επιλογή . Μπορείτε να επιλέξετε να σαρώσετε μόνο τη μονάδα δίσκου , σάρωση του δίσκου και αυτόματα να διορθώσει τυχόν λάθη , ή να σαρώσετε το δίσκο και να προσπαθήσει να ανακτήσει κατεστραμμένους τομείς . Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " όταν είστε έτοιμοι να σαρώσετε τη μονάδα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα