συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows Vista

Πώς να κάνετε μια νέα εγκατάσταση των Windows Vista Με την Αναβάθμιση DVD

Αν έχετε ήδη μια προηγούμενη έκδοση των Windows , θα διαπιστώσετε ότι η αγορά του DVD αναβάθμισης για τα Windows Vista είναι φθηνότερη από την αγορά την πλήρη έκδοση . Φρέσκα εγκαθιστά θα εξαλείψει καθαρίσετε τον υπολογιστή σας, όπου μια ενημέρωση μπορεί να κρατήσει τα παλιά αρχεία που θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας . Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε μια νέα εγκατάσταση των Windows Vista μόνο με την αναβάθμιση DVD παρακάτω . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
αναβάθμισης των Windows Vista DVD
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το Windows Vista Upgrade DVD στη μονάδα DVD στον υπολογιστή σας και να ξεκινήσετε τον υπολογιστή σας . Την εγκατάσταση των Windows Vista θα έρθει στην οθόνη σας όταν ο υπολογιστής σας έχει ξεκινήσει . 2

Κάντε κλικ στο κουμπί "Next " , χωρίς να εισέρχονται κλειδί προϊόντος κατά την εγκατάσταση των Windows Vista . Αυτό θα εγκαταστήσει την δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών των Windows Vista . Συνεχίστε με την εγκατάσταση , να είναι σίγουρος για να επιλέξετε την έκδοση των Vista που έχετε αγοράσει για το DVD αναβάθμισης . Ρύθμιση πρέπει να ολοκληρώσει κανονικά να σας δώσω μια δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών των Windows Vista .
Εικόνων 3

Συνδεθείτε και εισάγετε τα Windows Vista αφού έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας .
Η 4

Τοποθετήστε το Windows Vista Upgrade DVD σε DVD δίσκο σας και πάλι ή να ανοίξετε και κλείστε τη μονάδα έτσι ώστε ο υπολογιστής ξαναδιαβάσει το δίσκο . Θα πάρετε τώρα μια εγκατάσταση των Windows Vista παράθυρο που σας ζητά να " Έλεγχος συμβατότητας on-line" ή " Εγκατάσταση τώρα ". Κάντε κλικ στο " Εγκατάσταση τώρα " για να ξεκινήσει και πάλι την εγκατάσταση .
5

Εισάγετε το κλειδί προϊόντος από τα Windows Vista σας Αναβάθμιση συσκευασίας DVD κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης .
Η 6

Επιλέξτε " Προσαρμοσμένη ( για προχωρημένους) ", όπως τον τύπο της εγκατάστασης που θέλετε να ολοκληρώσετε για τα Windows Vista . Τέλος για το υπόλοιπο της εγκατάστασης ακολουθώντας τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη . Έχετε εγκαταστήσει μια νέα έκδοση των Windows Vista .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα