συστήματα

* Γνώση Υπολογιστών >> συστήματα >> Windows Vista

Πώς να αφαιρέσει τα Windows Vista

Windows Vista ήταν υπό ανάπτυξη εδώ και χρόνια με την κωδική ονομασία "Longhorn" πριν την κυκλοφορία του στις 8 Νοεμβρίου του 2006 . Πολλοί άνθρωποι μεταπηδήσει στο νέο λειτουργικό σύστημα για να διαπιστώσουμε ότι προτίμησε το παλιό τους και ήθελε να αφαιρέσει τα Windows Vista . Vista απαιτεί από τους χρήστες να βρουν πληροφορίες σε νέες περιοχές, και πολλοί χρήστες που βρέθηκαν ότι οι εκτυπωτές τους , σαρωτές και άλλες συσκευές δεν ήταν σε θέση να λειτουργήσει σωστά με τα νέα συστήματα τους . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
CD ή DVD για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων που θέλετε να κρατήσετε στον υπολογιστή . Δεν μπορείτε να αφαιρέσετε Vista και να αφήσει τα προσωπικά σας αρχεία στο σκληρό δίσκο . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ή απλά να αντιγράψετε τα αρχεία σας σε CD ή DVD . 2

Ρυθμίστε τη σειρά εκκίνησης του υπολογιστή στο BIOS του συστήματος . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και πατήστε το πλήκτρο F2 , F12 , DEL ή ESC για να μπείτε στο BIOS για το μηχάνημά σας . Ψάξτε για «Boot Order » ή « Boot Sequence " επιλογή , και βεβαιωθείτε ότι ο σκληρός δίσκος είναι η τελευταία επιλογή στην ακολουθία εκκίνησης . Το CD , USB ή /και μονάδα DVD μπορεί να είναι η πρώτη κίνηση . Έξοδος από το BIOS .
Εικόνων 3

Κατεβάστε ένα αντίγραφο ενός δίσκου εκκίνησης MS Dos για το λειτουργικό σύστημα που σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε . Ένα site όπως Bootdisk.com ή Allbootdisks.com θα πρέπει να έχετε ό, τι χρειάζεστε ( βλέπε παρακάτω Πόρων ) . Κάψτε το δίσκο εκκίνησης σε ένα CD ή άλλο μέσο που αναγράφονται ως πρώτη στη σειρά εκκίνησης του BIOS σας .
Η

4 Τοποθετήστε τη δισκέτα εκκίνησης στην κατάλληλη μονάδα του υπολογιστή και κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή .

5

Τύπος " R" για να ξεκινήσει η επιδιόρθωση της τρέχουσας εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματος
Η 6

Εισάγετε το παρακάτω με τη σειρά και πατήστε το πλήκτρο "Enter" μετά από κάθε εντολή: " fixboot C : \\ " , " fixmbr C : \\. "και" EXIT " Μην συμπεριλάβετε τα εισαγωγικά ή το χρονικό διάστημα κατά το τέλος του " EXIT ".
Η

7 Κλείστε τη ρύθμιση για την αλλαγή του λειτουργικού σας συστήματος με τη δισκέτα εκκίνησης MS Dos .
8

Αφαιρέστε το δίσκο MS Dos και τοποθετήστε το δίσκο εγκατάστασης για το λειτουργικό σύστημα αντικατάστασης .
Η 9

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή και ακολουθήστε τις οδηγίες για να εγκαταστήσετε τα Windows XP ή το άλλο σύστημα που έχετε επιλέξει .


εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα