λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Λογισμικό Utility

Πώς να προσθέσετε ένα ταμπλό Widget σε υπολογιστή Macintosh

Ταμπλό Macintosh είναι ένα κομμάτι του λογισμικού που επιτρέπει σε μικρότερες εφαρμογές λογισμικού που ονομάζεται widgets για να τρέξει . Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη των widgets που διατίθενται από πολλές διαφορετικές πηγές . Μερικά είναι διασκέδαση , ενώ άλλοι είναι χρήσιμα εργαλεία . Όλοι οι υπολογιστές Macintosh έρχονται με προ -εγκατεστημένα widgets , αλλά μπορείτε να βρείτε και να εγκαταστήσετε νέες επίσης . Οδηγίες
Η 1

Επισκεφθείτε μια ιστοσελίδα που έχει μια συλλογή των Macintosh widgets διαθέσιμο για download . Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες για αυτό το είδος του πράγματος είναι διαθέσιμα, αλλά για να κάνουν τα πράγματα εύκολα , μπορείτε να αρχίσετε με την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της Apple . 2

Περιήγηση ή αναζήτηση τα widgets μέχρι να βρείτε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας .
εικόνων 3

Κατεβάστε το widget στην επιφάνεια εργασίας σας . Αν το σύστημά σας δεν έχει ρυθμιστεί αυτόματα "un - stuff" το widget , κάντε διπλό κλικ στο αρχείο αρχειοθέτησης που εμφανίζεται στην επιφάνεια εργασίας σας . Το εικονίδιο widget θα εμφανιστεί στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας .
Η

4 Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο widget τώρα στην επιφάνεια εργασίας σας . Σχετική ανακοίνωση θα ζητήσει , "Θέλετε να εγκαταστήσετε το widget " ( το όνομα του widget ) " και να το ανοίξετε στο ταμπλό ; "
5

Επιλέξτε το πλήκτρο "Εγκατάσταση " στο παράθυρο ειδοποίησης . Αυτό θα ξεκινήσει το λογισμικό ταμπλό και να δώσει μια προεπισκόπηση του widget σε ένα παράθυρο που έχει ένα "Διαγραφή" και "Keep " κουμπί στο κάτω μέρος .
Η 6

Παίξτε με το widget για να βεβαιωθείτε ότι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας . Αν κάνει ό, τι υποτίθεται ότι , κάντε κλικ στο κουμπί "Keep " . Αν δεν κάνει ό, τι υποτίθεται ότι ή δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας , κάντε κλικ στο "Διαγραφή κουμπιού. "
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα