λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Υπολογιστικά φύλλα

Πώς να επιλέξετε ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων

Φύλλα είναι εξελιγμένα προγράμματα αριθμό που σπάει . Υπολογίζουν και να υπολογίσει εκ νέου τα στοιχεία , δημιουργούν διαγράμματα, γραφικές παραστάσεις και εκθέσεις και να παρέχει εργαλεία και πρότυπα για να αυτοματοποιήσει μεγάλο μέρος της διαδικασίας για τον χρήστη . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Spreadsheet Λογισμικά

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

αξιολογήσει τις ανάγκες σας για τη χρήση ενός υπολογιστικού φύλλου . Μήπως θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε σύνθετες φόρμουλες ή εξειδικευμένες λειτουργίες , όπως συγκεντρωτικοί πίνακες ; Ή μήπως απλά θέλετε να χρησιμοποιήσετε το υπολογιστικό φύλλο ως ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε πίνακες κειμένου ; ( Δείτε το eHow " Αποφασίστε Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων " για περισσότερες συμβουλές . ) 2

Έλεγχος σχόλια σε περιοδικά σχετικά με υπολογιστές και στο Διαδίκτυο για να περιορίσετε τις επιλογές σας .
Η
3

Δοκιμάστε το υπολογιστικό φύλλο στο Microsoft Works για να δείτε αν σας προσφέρει αρκετές δυνατότητες , αν Έργων ήρθε με τον υπολογιστή σας . ( Δοκιμάστε AppleWorks αν χρησιμοποιείτε έναν υπολογιστή Mac . )
Η

4 Επιλέξτε το πρόγραμμα που χρησιμοποιείτε στη δουλειά αν είναι εμπορικά διαθέσιμο και θέλετε συμβατότητα ή θέλετε να αποθηκεύσετε το χρόνο που απαιτείται για να μάθουν ένα ελαφρώς διαφορετικό πρόγραμμα .
5

Σκεφτείτε ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Microsoft Excel .
Η 6

Αγορά Excel ή η πλήρης σουίτα Microsoft Office , εάν θέλετε να έχετε την τρέχουσα επάρκειας στο λογισμικό το επόμενο σας εργοδότης είναι πιθανό να χρησιμοποιήσει .
Η 7

Θεωρήστε μια σουίτα εφαρμογών γραφείου , αντί ένα πρόγραμμα υπολογιστικών φύλλων αυτόνομο αν θα αγοράσει τουλάχιστον ένα άλλο πρόγραμμα στη σουίτα .
8

Σκεφτείτε δωρεάν αν οι ανάγκες σας είναι πολύ βασικό .
Η 9

Σύγκριση ευκολία στη χρήση .
Η 10

Ελέγξτε την ποσότητα και τη χρηστικότητα του περιλαμβάνονται πρότυπα, αν θα θέλατε να τα χρησιμοποιούν .
Η 11

Σύγκριση εργαλεία μορφοποίησης και επιλογές , όπως η ικανότητα να μετατρέπει αυτόματα τα δεδομένα σε διαφορετικούς τύπους γραφημάτων και διαγραμμάτων .
Η 12

Σύγκριση πώς επιτρέπουν σε προγράμματα μπορείτε να δημιουργήσετε μακροεντολές ή τρόπους για να σας αφήσει να την αυτοματοποίηση εργασιών σας κάνει επανειλημμένα .
Η 13

Βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα έχει καλές δυνατότητες αρχείο μετάφρασης ( από και προς άλλες εφαρμογές και άλλες πλατφόρμες ) .


εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα