λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Υπολογιστικά φύλλα

Πώς να Ταξινόμηση κατά Ημερομηνία στο OpenOffice Calc

Ταξινόμηση κατά ημερομηνία είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με ένα υπολογιστικό φύλλο . Για παράδειγμα , εάν χρησιμοποιείτε ένα υπολογιστικό φύλλο για να παρακολουθείτε τα έξοδά σας , και μπορείτε να τους εισάγετε out of order , μπορείτε να βάλετε εύκολα κατά σειρά από την ημερομηνία για να δείτε τι σας πέρασε σε ένα συγκεκριμένο μήνα ή έτους . Ταξινόμηση κατά ημερομηνία στο OpenOffice Calc είναι εύκολη μόλις μάθετε πώς να το κάνουμε . Οδηγίες
Η

1 Κάντε δεξί κλικ στο πάνω μέρος της στήλης που περιέχει τις ημερομηνίες . Επιλέξτε "Μορφή Κελιά ... " Επιλογή " Numbers . " Επιλογή " Date" στο πεδίο "Κατηγορία " , αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο . Κάντε κλικ στο κουμπί " OK" . 2

Κάντε κλικ στο πλαίσιο στην επάνω αριστερή γωνία του υπολογιστικού φύλλου σας για να επιλέξετε ολόκληρο το φύλλο . Κάντε κλικ στο "Δεδομένα" στο μενού στο πάνω μέρος της οθόνης . Κάντε κλικ στο " Sort ... "
εικόνων 3

Επιλέξτε τη στήλη που περιέχει τις ημερομηνίες . Επιλέξτε " Αύξουσα" αν θέλετε να έχετε τη νωρίτερη ημερομηνία στην κορυφή, ή " Φθίνουσα " εάν θέλετε την πιο πρόσφατη ημερομηνία στην κορυφή.
Η

4 Κάντε κλικ στο " Επιλογές". Επιλέξτε "Να συμπεριληφθούν οι Μορφές . " Κάντε κλικ στο " Εύρος Περιλαμβάνει ετικέτες στήλη " αν έχετε ετικέτες στην επιλεγμένη περιοχή του φύλλου. Κάντε κλικ στο " OK".
5

Κάντε κλικ στο φύλλο για να καταργήσετε την επισήμανση .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα