λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Υπολογιστικά φύλλα

Πώς να Προσθήκη πεδίων στο Συγκεντρωτικό Πίνακα

Χρήση συγκεντρωτικών πινάκων όταν θέλετε να συνοψίσει μεγάλες ποσότητες δεδομένων . Συγκεντρωτικοί πίνακες χρησιμοποιούν μια διεπαφή που σας επιτρέπει να μετατρέψετε ογκώδη δεδομένα σας σε προσαρμοσμένη περιλήψεις και τα διαγράμματα . Η διεπαφή σας επιτρέπει να επιλέξετε τις ετικέτες γραμμών , ετικετών στηλών , συνοπτικές τιμές και φίλτρα έκθεση . Μετακίνηση στηλών και γραμμών ετικέτες σας γύρω έτσι ώστε να μπορείτε να δείτε πώς αλλάζουν οι θέσεις πεδίου μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του συγκεντρωτικού πίνακα . Οδηγίες
Η 1

Δημιουργία συγκεντρωτικού πίνακα , χρησιμοποιώντας την επιλογή " Πίνακας Pivot " στην καρτέλα Εισαγωγή . Ανοίξτε το Excel 2007 και να εντοπίσετε ένα βιβλίο εργασίας που περιέχει μια μεγάλη ποσότητα των δεδομένων που πρέπει να συνοψισθούν . Τα δεδομένα θα πρέπει να περιέχει τις κεφαλίδες στήλης. Όταν ανοίξει το βιβλίο εργασίας , επιλέξτε "Εισαγωγή " στην κορδέλα και επιλέξτε " Συγκεντρωτικό Πίνακα . " Εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου "Δημιουργία Pivot Table" . 2

Επιλέξτε την επιλογή " Επιλέξτε έναν πίνακα ή το εύρος" στην ενότητα "Επιλέξτε τα δεδομένα που θέλετε να αναλύσετε " . Επιλέξτε " Νέο φύλλο εργασίας " στο " Επιλέξτε πού θέλετε η έκθεση Συγκεντρωτικού Πίνακα για να τοποθετηθεί " ενότητα . Κάντε κλικ στο " OK".
Εικόνων 3

Προσθήκη πεδίων σε πίνακα που περιστρέφονται σας, χρησιμοποιώντας το " Πίνακας λίστα πεδίων Pivot . " Ελέγξτε τα πεδία που θέλετε να εμφανίζονται στον πίνακα που περιστρέφονται σας . Τα πεδία συμπληρώσετε το τμήμα " Στήλη ετικέτα " του συγκεντρωτικού πίνακα σας . Εάν είναι απαραίτητο , μετακινήστε τα πεδία στην « ετικέτα Row " και ενότητα "Περίληψη αξία» του πίνακα που περιστρέφονται σας . Επανεξέταση συγκεντρωτικού πίνακα σας .
Η 4

Προσθέστε πεδία στη «Έκθεση φίλτρο" για να συνοψίσει την περαιτέρω πίνακα που περιστρέφονται σας . Τα δεδομένα εμφανίζει φίλτρου αναφοράς που πληροί τα κριτήρια που καθορίζονται στο φίλτρο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα