λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να αποφασίσετε πότε να Αποθηκεύστε έγγραφα σε μορφή PDF ( Acrobat ) μορφή

μορφή PDF έχει γίνει ένα πρότυπο για τη διανομή των εγγράφων σε πολλαπλές πλατφόρμες . Η μορφή PDF μπορούν να διαβαστούν «ως έχει» από υπολογιστές με Microsoft Windows και Macintosh που είναι εξοπλισμένα με το Acrobat Reader , ή από άλλες πλατφόρμες που χρησιμοποιούν το Acrobat Viewer για Java . Έγγραφα PDF διατηρούν τις γραμματοσειρές , τη διάταξη και τα γραφικά ακριβώς όπως ο σχεδιαστής προορίζεται . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Acrobat Reader
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Εξετάστε την αποθήκευση αρχείων σε μορφή PDF , εάν θέλετε να βλέπουν οι άλλοι έγγραφό σας ακριβώς όπως το δημιουργήσατε . Αυτό είναι μεγάλη, αν έχετε σχεδιάσει μια συγκεκριμένη διάταξη και θέλετε άλλους να το δουν με τις γραμματοσειρές και το σχεδιασμό σας ανέπαφο . 2

Αποθηκεύστε τα έγγραφά σας ως αρχεία PDF , εάν θέλετε οι άλλοι να είναι σε θέση να διαβάσει σας έγγραφα, αλλά δεν κάνετε αλλαγές σε αυτά .
εικόνων 3

Χρησιμοποιήστε τη μορφή PDF για να μοιραστείτε τα έγγραφά σας με ανθρώπους σε άλλες πλατφόρμες , χωρίς το φόβο της μορφής ή αλλαγές γραμματοσειράς και αναδιαμόρφωση του εγγράφου .
Η 4

Επιλέξτε PDF να δημοσιεύσετε μακρά αρχεία στην ιστοσελίδα σας για τον καθένα να κατεβάσετε και να διαβάσετε . Μακροσκελών στοιχείων και εγγράφων μπορεί να είναι ενοχλητικό για να διαβάσετε στην οθόνη , ειδικά εάν ο αναγνώστης φορτίζεται για ISP χρόνο . Από το Acrobat Reader είναι διαθέσιμο δωρεάν για Macintosh και τους χρήστες των Windows , οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να διαβάσετε και να εκτυπώσετε τα έγγραφά σας χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε ειδικό λογισμικό .
5

Εξετάστε PDF εάν έχετε εικόνες στο έγγραφό σας ή το αρχείο φαίνεται λίγο μεγάλη . PDF θα συμπιέσει το έγγραφο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα