λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες σε μορφή PDF ( Acrobat ) Αρχείο

Όταν δημιουργείτε ένα αρχείο PDF , ο στόχος σας είναι να καταστεί όσο πιο χρήσιμο για τον αναγνώστη σας όσο το δυνατόν . Σελιδοδείκτες λαμβάνουν αυτόματα τον αναγνώστη σας σε μια συγκεκριμένη σελίδα . Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την πλήρη έκδοση του Acrobat - όχι η ελεύθερη Reader Acrobat - για να δημιουργήσετε και να τροποποιήσετε τα έγγραφα PDF . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Adobe Acrobat Reader
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

σελιδοδείκτες εμφανίζονται στην αριστερή πλευρά ενός εγγράφου PDF . Για να προβάλετε τους σελιδοδείκτες , επιλέξτε Bookmarks ή Σελιδοδείκτες και σελίδα από το μενού Προβολή , ή Εμφάνιση Bookmark από το μενού Window ( ανάλογα με την έκδοση του Acrobat που χρησιμοποιείτε ) . 2

Για να δημιουργήσετε ένα σελιδοδείκτη , πρώτη δείτε τη σελίδα που θέλετε να σελιδοδείκτη . Για παράδειγμα , εάν το έγγραφό σας έχει ένα πίνακας περιεχομένων , περιηγηθείτε σε αυτή τη σελίδα .
Εικόνων 3

Επιλέξτε New Bookmark από το μενού Έγγραφο . ( Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο τρίγωνο στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα Bookmark για να εμφανιστεί το μενού Σελιδοδείκτες και στη συνέχεια επιλέξτε New Bookmark . )
Η

4 Κάντε κλικ στο νέο άτιτλο σελιδοδείκτη και πληκτρολογήστε ένα όνομα για αυτό . ( Όντας προφανές είναι χρήσιμο . Για παράδειγμα , εάν δημιουργείτε ένα σελιδοδείκτη για τον πίνακα περιεχομένων , καλέστε το σελιδοδείκτη σας πίνακα περιεχομένων . )
5

Επαναλάβετε για κάθε σελιδοδείκτη που θέλετε να δημιουργήσετε .


Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα