λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να μετατρέψετε ένα MS Word Doc Σε ένα PDF για δωρεάν

μορφή αρχείων PDF της Adobe είναι ένα βιομηχανικό πρότυπο για τη διανομή των εγγράφων . Η μορφή PDF διατηρεί τη διάταξη ενός εγγράφου από τον έναν υπολογιστή στον άλλο , και απαιτεί μόνο το δωρεάν λογισμικό Adobe Acrobat Viewer για προβολή και εκτύπωση . Εάν πρέπει να δημιουργήσετε ένα αρχείο PDF , μια σειρά από δωρεάν εφαρμογές είναι διαθέσιμες που μετατρέπουν από μορφές όπως το Microsoft Word σε μορφή PDF . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
αντίγραφο εργασίας του Microsoft Word Κατεβάστε το δωρεάν λογισμικό μετατροπής PDF

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Βρείτε μία από τις πολλές δωρεάν εφαρμογές μετατροπής PDF . Μια απλή αναζήτηση στο Διαδίκτυο σχετικά με τους όρους "ελεύθερο λογισμικό PDF " , θα εμφανιστεί μια σειρά από επιλογές . Για την αποφυγή κινδύνου spyware μολυσμένο λογισμικό , πηγαίνετε σε ένα site λογισμικού όπως Download.com και να εκτελέσει την αναζήτησή σας . 2

Λήψη εφαρμογής . Επιλέξτε μια θέση στο σκληρό σας δίσκο που είναι εύκολο να εντοπίσετε .
Εικόνων 3

Εγκαταστήστε την εφαρμογή . Σχεδόν όλο το λογισμικό μετατροπής PDF εγκαθιστά ένα πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή , η οποία σε ορισμένα λειτουργικά συστήματα θα απαιτήσει δικαιώματα διαχειριστή . Εάν ο λογαριασμός χρήστη δεν έχει επαρκή δικαιώματα , συνδεθείτε στον υπολογιστή σας ως διαχειριστής και να εγκαταστήσετε το λογισμικό .
Η

4 Ανοίξτε το έγγραφο του Word . Εκτυπώστε το έγγραφό σας , επιλέγοντας το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή που είναι εγκατεστημένο από το λογισμικό μετατροπής PDF . Συνήθως , το πρόγραμμα οδήγησης εκτυπωτή θα έχει το ίδιο όνομα με τον μετατροπέα .
5

Ονομάστε το αρχείο σας . Όταν σας ζητηθεί , πληκτρολογήστε ένα όνομα αρχείου για το PDF και επιλέξτε μια θέση στο σκληρό σας δίσκο . Ορισμένα λογισμικό μετατροπής PDF θα σας αφήσει να εισάγετε επιπρόσθετες πληροφορίες , όπως το όνομα του συγγραφέα , μια περιγραφή του αρχείου , και λέξεις-κλειδιά .
Η 6

Δημιουργία αρχείου σας . Αφού έχετε εισάγει το όνομα του αρχείου , τη θέση, και κάθε άλλη σχετική πληροφορία , το λογισμικό μετατροπέα PDC θα μετατρέψει το έγγραφο του Word σε ένα αρχείο PDF . Μπορείτε τώρα να δημοσιεύσετε το PDF σε ένα δικτυακό τόπο , να το στείλετε μέσω e-mail , ή να το αποθηκεύσετε για μελλοντική αναφορά .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα