λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να εισόδου σε μια φόρμα PDF

Εισαγωγή κειμένου σε μια φόρμα PDF μπορεί να ακούγεται σαν μια άκρως τεχνική διαδικασία για κάποιους, αλλά μπορεί να είναι τόσο απλή όσο μερικά καλά τοποθετημένο κλικ . Δεν είναι όλα τα PDF συμβατές εφαρμογές θα λάβουν την εισαγωγή δεδομένων , αλλά η ελεύθερη Adobe Reader , γίνονται από την εταιρεία που εφηύρε τη μορφή αρχείου PDF , το κάνει . Οδηγίες
Η

1 Κατεβάστε και εγκαταστήστε το δωρεάν πρόγραμμα Adobe Reader . 2

Ανοίξτε τη φόρμα PDF σας με το Adobe Reader .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ τον κέρσορα σε οποιοδήποτε μέρος που θα γράψετε αν ήταν η συμπλήρωση της φόρμας με το χέρι . Για παράδειγμα , εάν υπάρχει ένα κενό πλαίσιο δίπλα στη λέξη "Name ", κάντε κλικ στο πλαίσιο . Η περιοχή θα μετατραπεί σε ένα πλαίσιο κειμένου με ένα δρομέα που αναβοσβήνει .
Η

4 Πληκτρολογήστε τις απαντήσεις σας στα πλαίσια κειμένου έναν προς έναν . Απλά κάντε κλικ αλλού για να σώσει την απάντηση στη σελίδα. Μπορείτε να κάνετε κλικ σε κάθε πλαίσιο ξεχωριστά , ή πατήστε το πλήκτρο " Tab " για να μετακινηθείτε .
5

Αποθηκεύστε τη φόρμα όταν έχετε ολοκληρώσει . Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το "Save As " για να αποθηκεύσετε ένα νέο αντίγραφο , αφήνοντας το αρχικό ανέπαφο σε περίπτωση που χρειαστεί να το συμπληρώσετε και πάλι .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα