λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πλεονεκτήματα της μορφή PDF

καθιερώθηκε το 1993 από την Adobe Systems , η φορητή μορφή εγγράφου ( PDF ) , έχει γίνει μια κοινή πλατφόρμα για τα ηλεκτρονικά έγγραφα . Η μορφή , τώρα στην έκδοση 1.7 , έχει υιοθετηθεί από πολλές οργανώσεις για την αποθήκευση και ανταλλαγή εγγράφων . Οι Ηνωμένες Πολιτείες Census Bureau ξεκίνησε μορφοποίηση όλες τις δημοσιεύσεις σε μορφή PDF το 1996 . Μια σειρά από πλεονεκτήματα που προσφέρει η μορφή PDF είναι μια ελκυστική επιλογή για τα ηλεκτρονικά έγγραφα κάνουν . Αξιόπιστη αναπαραγωγή των εγγράφων . Οι
Η

αρχεία PDF επαίνεσε για την ακριβή αναπαραγωγή τους των πρωτότυπων εγγράφων . Η ακεραιότητα του αρχείου PDF επιτρέπει τις εικόνες , κείμενα , χάρτες και άλλες μορφές περιεχομένου που πρόκειται να αναπαραχθεί με επιτυχία και να αποθηκευτούν ανεξάρτητα από το πρόγραμμα προέλευσης .
Εικόνων Multiplatform Access.
Η

τα αρχεία που αποθηκεύονται ως αρχεία PDF είναι προσιτά σχεδόν σε κάθε πλατφόρμα υπολογιστή με τη χρήση του ελεύθερου λογισμικού Adobe Reader . Η ευρεία πρόσβαση αποτρέπει σφάλματα συμβατότητας μεταξύ των υπολογιστών , τα προβλήματα που μπορεί να αλλάξει το αρχικό περιεχόμενο ή τα προβλήματα που καθιστούν αδύνατο να ανοίξετε και να προβάλετε .

Η Ευκολία Δυνατότητα αναζήτησης .
Η <Τα άρθρα p> PDF πρόσβαση μέσω του Adobe Reader εύκολη αναζήτηση , που επιτρέπει τη γρήγορη θέση του επιθυμητού περιεχομένου . Τα έγγραφα PDF μπορεί να οργανωθεί με έναν πίνακα περιεχομένων που συνδέουν όλα τα τμήματα μέσω ενός μενού προσβάσιμο στο λογισμικό ανάγνωσης .
Εικόνων διαχειρίσιμο μέγεθος αρχείου
Η

αρχεία PDF διατηρούν την ακριβή μορφή και το περιεχόμενο του πρωτότυπου εγγράφου , αλλά μέσα από την αποτελεσματική συμπίεση γίνονται σε πολύ μικρότερα αρχεία . Αυτό επιτρέπει για PDF που πρόκειται να αποσταλεί εύκολα μέσω email ή να αναρτηθούν σε ιστοσελίδες , χωρίς να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αποθηκευτικού χώρου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα