λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να Χωρίστε τα αρχεία PDF

Επειδή μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε με ένα πρόγραμμα ανάγνωσης PDF , μια ευρεία ποικιλία των πληροφοριών μετατρέπεται σε μορφή PDF ( Portable Document Format) αρχεία . Αρχεία PDF μπορεί να έχει πολλές σελίδες, καθώς ταιριάζουν με το υλικό πηγή από την οποία έχουν δημιουργηθεί . Εάν χρειάζεστε μόνο ένα ή μερικές σελίδες από ένα μεγαλύτερο αρχείο PDF , μπορεί να έχετε την ανάγκη να διαχωριστούν τα τμήματα του αρχείου . Μπορείτε να διαχωρίσετε τα αρχεία PDF , με το κατάλληλο λογισμικό , ακολουθώντας λίγα βήματα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
πρόγραμμα γραφής PDF

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα του Εμπορικού γραφής PDF

1

Κατεβάστε και εγκαταστήστε ένα εμπορικό πρόγραμμα PDF δημιουργούν σε σας υπολογιστή. Μια ποικιλία από εμπορικά προγράμματα δημιουργούν PDF είναι διαθέσιμα. Πριν να δαπανήσει τα χρήματα για να κατεβάσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα , βεβαιωθείτε ότι έχει ένα χαρακτηριστικό για ξεχωριστές σελίδες του αρχείου PDF . Adobe Acrobat Pro χρησιμοποιείται στα βήματα που ακολουθούν , και έχει ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να εξαγάγετε και να διαχωρίσει τις σελίδες μέσα σε ένα αρχείο PDF . Μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του Adobe Acrobat Pro είναι διαθέσιμο (βλ. ενότητα Πόροι ) . 2

Ανοίξτε το αρχείο PDF που θέλετε να διαχωρίσετε . Κάντε κλικ μία φορά στο "Αρχείο" και μία φορά στο " Άνοιγμα" για να μεταβείτε στην επιλογή « Άνοιγμα" παράθυρο διαλόγου . Επιλέξτε το φάκελο στον οποίο βρίσκεται το αρχείο PDF που θέλετε να διαχωρίσετε αποθηκεύεται με τη χρήση της " Διερεύνηση σε" μενού . Κάντε κλικ μία φορά στο όνομα του αρχείου PDF και μία φορά στο "Άνοιγμα ".
Εικόνων 3

Επιλέξτε το "Εξαγωγή σελίδων" από το μενού "Έγγραφο " . Χρησιμοποιήστε το "Από" και "Προς" πεδία για να επιλέξετε τον αύξοντα αριθμό των σελίδων που θέλετε να διαχωρίσετε από το αρχικό αρχείο PDF . Για να διαχωρίσετε τις σελίδες ως νέα αρχεία , κάντε κλικ μία φορά στο "Ξεχωριστή Files " κουτί . Χρησιμοποιώντας αυτή την επιλογή , θα σας ζητήσει να επιλέξετε ένα φάκελο στον οποίο θα αποθηκεύσετε τα εξαγόμενα σελίδες . Οι σελίδες αυτές θα αποθηκεύονται ξεχωριστά στο φάκελο χρησιμοποιώντας το όνομα της πηγής αρχείο ακολουθείται από τον αριθμό σελίδας στο πλαίσιο του αρχικού εγγράφου PDF . Για να διαγράψετε τις σελίδες αφού έχουν διαχωριστεί , κάντε κλικ μία φορά στο "Διαγραφή σελίδων" κουτί. Παρακαλώ σημειώστε ότι αυτό θα επηρεάσει το αρχείο PDF με τη διαγραφή των εξάγεται σελίδες . Αν ξεχωριστές σελίδες χωρίς έλεγχο είτε η θέση , οι σελίδες θα εμφανιστεί σε ένα νέο παράθυρο . Μπορείτε στη συνέχεια να τα αποθηκεύσετε ως νέο αρχείο χρησιμοποιώντας το " Αποθήκευση ως " λειτουργία. Αφού έχετε κάνει τις επιλογές σας , κάντε κλικ μία φορά στο κουμπί " OK" . Επαναλάβετε αυτό το βήμα για κάθε σύνολο σελίδων που θέλετε να διαχωρίσετε από το αρχικό αρχείο PDF .
Εικόνων Χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα γραφής PDF
4

Κατεβάστε και εγκαταστήστε δωρεάν PDF - τη δημιουργία προγράμματος στον υπολογιστή σας . Πολλά δωρεάν προγράμματα που δημιουργούν PDF είναι διαθέσιμη. Πριν από τη λήψη ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα , βεβαιωθείτε ότι έχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα σε ξεχωριστές σελίδες του αρχείου PDF . PDFill χρησιμοποιείται στα βήματα που ακολουθούν , και έχει ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να εξαγάγετε και να διαχωρίσει τις σελίδες μέσα σε ένα αρχείο PDF . Μια δωρεάν download του PDFill είναι διαθέσιμη (βλ. ενότητα Πόροι ) .
5

Ανοίξτε το αρχείο PDF που θέλετε να διαχωρίσετε . Κάντε κλικ μία φορά στο "Αρχείο" και μία φορά στο " Άνοιγμα" για να μεταβείτε στην επιλογή « Άνοιγμα" παράθυρο διαλόγου . Επιλέξτε το φάκελο στον οποίο βρίσκεται το αρχείο PDF που θέλετε να διαχωρίσετε αποθηκεύεται με τη χρήση της " Διερεύνηση σε" μενού . Κάντε κλικ μία φορά στο όνομα του αρχείου PDF και μία φορά στο "Άνοιγμα ".
Η 6

Κάντε κλικ μία φορά στο κουμπί "Free PDF Εργαλεία " για να ανοίξει το παράθυρο διαλόγου εργαλεία . Κάντε κλικ μία φορά στο " Split ή Αναδιάταξη PDF Σελίδες " κουμπί για να ανοίξει το παράθυρο διαλόγου για να διαχωρίσετε τις σελίδες μέσα στο PDF . Χρησιμοποιήστε το "Από" και "Προς" πεδία για να επιλέξετε τον αύξοντα αριθμό των σελίδων που θέλετε να διαχωρίσετε από το αρχικό αρχείο PDF . Κάντε κλικ μία φορά στο κουμπί " Αποθήκευση ως " , το οποίο θα σας ζητήσει να επιλέξετε ένα φάκελο στον οποίο θα αποθηκεύσετε τα εξαγόμενα σελίδες . Επαναλάβετε αυτό το βήμα για κάθε σύνολο σελίδων που θέλετε να διαχωρίσετε από το αρχικό αρχείο PDF .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα