λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Portable Document Format

Πώς να Βάλτε αρχεία σε μορφή PDF

μορφή Portable Document Format της Adobe έχει γίνει μια επιχείρηση πρότυπο για τα έγγραφα . Από το 2009, το αρχείο PDF είναι ένα ανοιχτό πρότυπο που μπορούν να ενσωματωθούν σε εφαρμογές από προγραμματιστές χωρίς την ανάγκη για επιπλέον δικαιώματα ή τέλη . Με τη σειρά της , η Microsoft έχει συμπεριλάβει Αποθήκευση σε PDF λειτουργία σε όλα λογισμικού παραγωγικότητας του Microsoft Office . Άλλα , δωρεάν εφαρμογές λογισμικού του λογισμικού παραγωγικότητας γραφείου , όπως το OpenOffice ή LibreOffice , μοιράζονται την ίδια λειτουργικότητα . Οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε ένα παράθυρο του Windows Explorer και περιηγηθείτε στη θέση του εγγράφου σας . 2

διπλό κλικ στο έγγραφο για να ανοίξετε το αρχείο χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή .

Η

3 Κάντε κλικ στο κουμπί του Microsoft Office στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου διαλόγου ή κάντε κλικ στο "Αρχείο" και σε άλλες εφαρμογές .
Η

4 Κάντε κλικ στο "Save As " μενού , στη συνέχεια, κάντε κλικ για να επιλέξετε "PDF" ως τύπο αρχείου . Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το αρχείο στο διπλανό πεδίο εισαγωγής κειμένου .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί " OK " ή "Αποθήκευση" , ανάλογα με την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε , για να αποθηκεύσετε το αρχείο σε μορφή PDF έγγραφο .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα