λογισμικό

Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Microsoft Access

Πώς να δημιουργήσει ένα έντυπο δεδομένων στο Excel 2007 χωρίς γραμμή εργαλείων γρήγορης

Microsoft Excel 2007 περιλαμβάνει το επικαιροποιημένο χαρακτηριστικό της γραμμής εργαλείων γρήγορης πρόσβασης που σας επιτρέπει να βρείτε συντομεύσεις στις εντολές . Ένα κοινό χαρακτηριστικό στο Excel είναι η επιλογή φόρμας που επιτρέπει στους χρήστες για να προσθέσετε δεδομένα σε κάθε πεδίο ταχύτερα από ό, τι εργάζονται στο υπολογιστικό φύλλο . Η επιλογή έντυπο δεν είναι στη γραμμή εργαλείων γρήγορης πρόσβασης , αλλά μπορείτε να προσθέσετε οποιαδήποτε στιγμή . Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην επιλογή Φόρμα με μη αυτόματο τρόπο από το παραδοσιακό μενού της γραμμής εργαλείων . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε για Microsoft Excel 2007
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Ανοίξτε το Excel 2007 στον υπολογιστή σας και να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα νέο βιβλίο εργασίας . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα προϋπάρχον δεδομένων που έχετε στο φύλλο , αν θέλετε να . 2

Μετακινηθείτε πάνω από την ομάδα των δεδομένων που θέλετε δημιουργούνται σε μια φόρμα για να επισημάνετε όλα τα πεδία . Βεβαιωθείτε ότι έχετε τις επικεφαλίδες των στηλών και ότι έχει συσταθεί για τα στοιχεία που πρέπει να τεθούν για το πώς θέλετε να εμφανίζεται στο υπολογιστικό φύλλο .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο "Δεδομένα" επιλογή από το μενού στην κορυφή της γραμμής εργαλείων και κάντε κλικ στο "Form" επιλογή . Στη συνέχεια, ένας pop -up θα εμφανιστεί δείχνοντας όλα τα δεδομένα που επιλέξατε .
Η

4 Εισάγετε την ημερομηνία που θέλετε σε κάθε πεδίο της στήλης . Πατήστε το πλήκτρο " Tab " να κινηθεί γρήγορα για την επόμενη επικεφαλίδα στήλης και πληκτρολογήστε περισσότερα δεδομένα .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί "Νέο " για να δημιουργήσετε μια νέα φόρμα ή κάντε κλικ στο " Επαναφορά " κουμπί για να εντοπίσετε μια παλαιότερη μορφή που δημιουργήσατε . Κάντε κλικ στο κουμπί " Διαγραφή" για να διαγράψετε δεδομένα που έχουν στην τρέχουσα μορφή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα