λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Οικονομικές Λογισμικό

Πώς να αλλάξετε τα στοιχεία έκθεσης σε QuickBooks

Τρέξιμο εκθέσεις σχετικά με QuickBooks σε τακτική βάση είναι ένας καλός τρόπος για να διατηρήσετε την ομάδα σας σχετικά με τα οικονομικά της εταιρείας σας . QuickBooks σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αναφορές για την παρακολούθηση των διαφόρων τμημάτων της εταιρείας σας , όπως οι τράπεζες και οι πωλήσεις . Μπορείτε να αποκτήσετε το πιο εικόνα για τα οικονομικά της εταιρείας , αλλάζοντας τα στοιχεία έκθεσης για να ταιριάζει στις ανάγκες σας . Χρησιμοποιήστε το βοηθητικό πρόγραμμα Τροποποίηση Έκθεση για την πρόσβαση στα στοιχεία έκθεσης που θέλουν την αλλαγή . Οδηγίες
Η 1

ξεκινήσει QuickBooks , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο " Reports" στην κύρια γραμμή μενού στο πάνω μέρος του παραθύρου . 2

Επιλέξτε τον τύπο της έκθεσης που θέλετε να τρέχει από την drop-down λίστα , όπως " Πωλήσεις ". το παράθυρο Έκθεση ανοίγει .
εικόνων 3

Κάντε κλικ στο κουμπί " Τροποποίηση Έκθεση " στην επάνω αριστερή γωνία της παράθυρο για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Τροποποίηση έκθεση για τη συγκεκριμένη έκθεση .
Η

4 Κάντε κλικ στην καρτέλα που αντιπροσωπεύει τα στοιχεία έκθεσης που θέλετε να αλλάξετε . Για παράδειγμα , κάντε κλικ στο "Φίλτρα " καρτέλα για να αλλάξετε τα στοιχεία που χρησιμοποιούνται για να φιλτράρουν την έκθεση , όπως το είδος των λογαριασμών της έκθεσης θα έχουν πρόσβαση στα δεδομένα από το . Κάντε κλικ στο κουμπί " ΟΚ " μετά την αλλαγή ενός στοιχείου για να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση .
5

Κάντε κλικ σε κάθε καρτέλα που περιέχει τα στοιχεία έκθεσης που θέλετε να αλλάξετε και να αλλάξετε τα κατάλληλα στοιχεία .


εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα