λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Ποια είναι η επέκταση αρχείου SBK

; SBK είναι μια επέκταση αρχείου που χρησιμοποιείται από διάφορα προγράμματα . Είναι πιο συχνά συνδέονται με την SWiSH Flash εργαλείο , αλλά συνδέεται επίσης με ToolBook , κάρτα ήχου Sound Blaster και Λεύκωμα Factory , ένα πρόγραμμα scrapbooking . SWiSH αντιγράφων ασφαλείας αρχείου έργου
Η

SWiSH είναι ένα πρόγραμμα για την παραγωγή κινούμενων εικόνων Flash με ένα απλό interface και πλούσια εργαλεία . SWiSH χρησιμοποιεί την επέκταση αρχείου SBK να παραπέμψει να κάνετε backup τα αρχεία του .
Εικόνων ToolBook
Η

Στην ToolBook , ένα κιτ ανάπτυξης παρόμοια με Virtual Basic , η επέκταση του αρχείου SBK σημαίνει Σύστημα Κάντε κράτηση και υποστηρίζει λειτουργίες που επιτρέπουν την εξαγωγή σε HTML και άλλες μορφές .

Η Sound Bank
Η

κάρτες Ήχου , όπως η Sound Blaster AWE σειράς , η χρήση SBK να σημαίνει υγιούς τράπεζας . Αυτά τα αρχεία της Τράπεζας είναι τα αρχεία ήχου σε μορφή SoundFont . SBK αντικαταστάθηκε από SF2 με την εμφάνιση του SoundFont 2 .
Εικόνων Λεύκωμα Factory
Η

Λεύκωμα Factory , το πρόγραμμα scrapbooking , χρησιμοποιεί SBK να αναφερθώ στο κύριο αρχείο λεύκωμα .

Άλλα SBK Χρήσεις
Η

Άλλα προγράμματα χρησιμοποιούν SBK , πάρα πολύ , όπως η RAD ( Rapid Application Development) εργαλείο Superbase και PagePainter , το οποίο χρησιμοποιείται για SBK να αναφερθώ στο βιβλίο της Swatch .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα