λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Τι είναι ένα ΜΑΔ Επέκταση αρχείου

; παρουσιάσεις του PowerPoint μπορεί να μεταφερθεί για την προβολή του PowerPoint ως παρουσίαση διαφανειών . Τα αρχεία αυτά είναι χρήσιμα σε κοινή χρήση σε πλατφόρμες υπολογιστών , και τα βοηθητικά προγράμματα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες για να δείτε τα αρχεία χωρίς την αγορά της σουίτας Microsoft Office ή την εφαρμογή του PowerPoint . PowerPoint δείχνει μπορεί να ταυτιστεί με την επέκταση αρχείου " ΜΑΔ , " η οποία μπορεί επίσης να προσεγγιστεί από άλλο λογισμικό παρουσίασης . ΜΑΔ αρχεία περιέχουν τις διαφάνειες παρουσίασης show και δεν είναι εύκολο να αναθεωρηθεί χωρίς την εφαρμογή του PowerPoint . Οι ΜΑΔ Επέκταση αρχείου
Η

Παρουσιάσεις συχνά παρασκευάζεται στο Microsoft Powerpoint και χαρακτηρίζονται με την επέκταση αρχείου " . PPT " ή " . PPTX . " Αυτά τα αρχεία παρουσίασης μπορεί να μην είναι εύκολο να δείτε από ορισμένους χρήστες , αν τους εκδοχή του PowerPoint ή το λειτουργικό σύστημα είναι διαφορετικό . Για παράδειγμα , πολλοί χρήστες δυσκολεύονται να ανοίξετε ένα αρχείο PPTX . , Η μορφή αρχείου που αναπτύχθηκε για την τελευταία έκδοση του PowerPoint 2007 για το PC και το 2008 για Mac . PowerPoint 97 και 2000 ( PC) και το PowerPoint X ( Mac ) μπορεί να είναι σε θέση να ανοίξει ορισμένα αρχεία . PPT , αλλά όχι όλα . Για περισσότερες καθολική πρόσβαση , παρουσιάσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως PowerPoint παρουσιάσεις . " PPS " ή " . Pps " είναι η επέκταση αρχείου για ένα slide show του PowerPoint που μπορεί να ανοίξει χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε έκδοση του PowerPoint , ή ένα βοηθητικό πρόγραμμα PowerPoint θεατή .
Εικόνων Utility
Η

ένα αρχείο PPS επιτρέπει σε μια παρουσίαση διαφανειών για να τοποθετηθούν ή να αποσταλούν για προβολή . ΜΑΔ αρχεία μπορούν να προβληθούν σε περισσότερες πλατφόρμες , όπως τα Windows ( XP ή Vista) και Mac . Οι διαφάνειες μεταφερθεί σε ένα αρχείο , αλλά ένα αρχείο PPS δεν μπορεί να αναθεωρηθεί αν δεν μετατρέπεται αποθηκεύοντάς το ως PPT ( παρουσίαση PowerPoint ) αρχείο . . Τα animations , μεταβάσεις και τα ενσωματωμένα γραφικά διατηρούνται σε ένα αρχείο ΜΑΔ για προβολή .

Η Συμβατότητα
Η

ΜΑΔ αρχεία μπορεί να προσεγγιστεί από περισσότερες πλατφόρμες --- Windows XP και Vista , Mac OS 9 και OS X και Linux . Παρουσίαση του λογισμικού , εκτός από το PowerPoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείτε την προβολή διαφανειών . Επιπλέον, οι επιχειρήσεις είναι διαθέσιμα που επιτρέπουν στους χρήστες να δείτε προβολές διαφανειών PowerPoint χωρίς πλήρη λογισμικό παρουσίασης .
Εικόνων PowerPoint Viewer
Η

Microsoft παρέχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για το PowerPoint παρουσιάσεις . Ο θεατής μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σε Windows XP ή Vista πλατφόρμες ( βλ. Πόροι για μια σύνδεση με το θεατή ) . Η MS PowerPoint Viewer μπορεί επίσης να τρέχει στην πλατφόρμα Linux , χρησιμοποιώντας ένα βοηθητικό πρόγραμμα γέφυρας , όπως Wine HQ για να το εγκαταστήσετε . Το PowerPoint Viewer είναι μια αυτόνομη εφαρμογή που ανοίγει PPS και PPT παρουσιάσεις για να εμφανιστεί στις οθόνες , αλλά δεν έχει καμία λειτουργίες για την επεξεργασία των αρχείων . Το PowerPoint Viewer είναι χρήσιμη για την αναθεώρηση παρουσιάσεις που δημιουργήθηκαν σε νεότερες εκδόσεις του PowerPoint ( ενώ είστε σε αναμονή για τον αποστολέα να ξαναστείλει το αρχείο PPTX . Σε ένα διαφορετικό ή προηγούμενη μορφή ) .
Εικόνων Άλλοι τρόποι για να δείτε αρχεία PPS
Η

ΜΑΔ αρχεία μπορεί να ανοίξει με τις περισσότερες εφαρμογές παρουσίασης, όπως το Impress ( Open Office ή το Star Office ) , Corel ( WordPerfect ) ή Keynote ( Mac iWork ) . Οι εφαρμογές αυτές μπορούν να ανοίξουν το αρχείο για προβολή ή να μετατρέψετε το αρχείο για τις αναθεωρήσεις από το αποθηκεύσει σε μορφή PowerPoint ( PPT ) . Ανάλογα με τον υπολογιστή σας και το λειτουργικό σύστημα , τις γραμματοσειρές μπορούν να υποκατασταθούν κατά τη διαδικασία μετατροπής .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα