λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Τύποι Επέκταση αρχείου

Ποια είναι η επέκταση αρχείου Nvc

; Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανάπτυξης λογισμικού , οι επεκτάσεις αρχείων που επιλέγεται από τους προγραμματιστές και τεχνικούς λογισμικού με βάση τις δικές τους προτιμήσεις . Μερικές φορές περισσότερα από ένα αρχείο τύπου μοιράζεται μια κοινή επέκταση αρχείου . Ένα αρχείο με την . Nvc επέκταση μπορεί να είναι ένας από τους δύο τύπους αρχείων που χρησιμοποιούνται για την εργασία με φωτογραφίες . Ταυτοποίηση
Η

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου nvc . Είναι είτε ένα αρχείο έργου NeroVision Express ή ένα αρχείο διόρθωσης βινιέτα Nikon .
Εικόνων Λειτουργία
Η

NeroVision Express είναι βίντεο ή παρουσιάσεις που παράγονται με ένα πρόγραμμα που είναι γνωστό ως NeroVision Express . Nikon βινιέτα αρχεία διόρθωσης είναι ένα αρχείο που χρησιμοποιείται από το Capture ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Nikon πρόγραμμα λογισμικού για την επεξεργασία φωτογραφιών .

Η Οφέλη
Η

Nikon vignette αρχεία διόρθωσης μειώσει το φαινόμενο που είναι γνωστό ως « βινιέτα », όπου οι γωνίες ψηφιακή φωτογραφία είναι πιο σκούρα από το κέντρο . Η nvc αρχείο . Επιτρέπει φωτογραφίες να έχουν ομοιόμορφο χρωματισμό και τη φωτεινότητα .
Εικόνων Χαρακτηριστικά
Η

αρχεία έργου NeroVision Express μπορεί να καεί σε ένα DVD μετά τη δημιουργία τους , που τους καθιστά εύκολο για την αποθήκευση ή πρόσβαση αργότερα . Nikon βινιέτα αρχεία διόρθωσης που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία . Nef αρχεία και δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε οποιοδήποτε άλλο τύπο εικόνας .
Εικόνων Εκτιμήσεις
Η

Όταν τελειώσετε με ένα έργο που το αρχείο NeroVision Express να το διαγράψετε με ασφάλεια από τον υπολογιστή σας , αλλά και τη διαγραφή ενός αρχείου διόρθωσης βινιέτα Nikon μπορεί να προκαλέσει το πρόγραμμα Capture Nikon δυσλειτουργία ή δεν λειτουργούν καθόλου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα