λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> Desktop Βίντεο

Πώς να φτιάξετε τη δική σας Wipes στο After Effects

Adobe After Effects πλοία με μια ποικιλία των μεταβάσεων και εφέ , συμπεριλαμβανομένων μαντηλάκια . Ωστόσο , μερικές φορές ένα έργο απαιτεί για περισσότερο δημιουργικό έλεγχο πάνω από την εμφάνιση ενός εφέ μετάβασης . After Effects χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν το Gradient Σκουπίστε εφέ μετάβασης για να "χάρτη" ​​ένα μαντηλάκι σε οποιοδήποτε ήδη υπάρχον αρχείο εικόνας, όπως μία που δημιουργήθηκε με το Adobe Photoshop ειδικά για χρήση στη δημιουργία μιας προσαρμοσμένης σκουπίστε . Κάθε χρήστης μπορεί να δημιουργήσει επαγγελματικές μαντηλάκια , δημιουργώντας ένα αρχείο εικόνας , εισαγωγή στο After Effects , και χρησιμοποιώντας το Gradient Σκουπίστε αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μετάβαση που χρησιμοποιεί τα δεδομένα από το αρχείο εικόνας . Οδηγίες
Η 1

Εισαγωγή της εικόνας κάνοντας διπλό κλικ σε ένα κενό χώρο στο εσωτερικό του " έργου " του πίνακα του After Effects . Εντοπίστε το αρχείο εικόνας στον υπολογιστή σας και κάντε κλικ στο "Άνοιγμα ". 2

Κάντε κλικ στο όνομα του εισαγόμενου εικόνα και να το προσθέσετε στη σύνθεση σύροντάς στο "Layers " παλέτα . Μετακίνηση της εικόνας κάτω από τα άλλα στρώματα ή να ενεργοποιήσετε την προβολή του στα ανοικτά , έτσι ώστε να μην εμφανίζεται στη σύνθεση .
Εικόνων 3

Επιλέξτε το κείμενο ή το αντικείμενο στο οποίο θα εφαρμόσετε το έθιμο σκουπίστε .
Η 4

Επιλέξτε "Effect" από το μενού του προγράμματος , στη συνέχεια, πλοηγηθείτε στο " Transition" και κάντε κλικ στο " Gradient Σκουπίστε . "
5

στο " Effect Controls " παλέτα , κάντε κλικ στο " Gradient Layer" αναπτυσσόμενο πλαίσιο και επιλέξτε το όνομα του εισαγόμενου εικόνα .
Η 6

Δοκιμάστε το αποτέλεσμα πατώντας το ποσοστό " Μεταβατική Ολοκλήρωση » και σύροντάς το προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά για να δείτε τη μετάβαση καρέ -καρέ . Ρυθμίστε το ποσοστό «Μεταβατική απαλότητα " αν τα άκρα του αντικειμένου εμφανίζονται παραμορφωμένες κατά τη διάρκεια της μετάβασης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα