λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> λογισμικού βάσεων δεδομένων

Πώς να διαβάσετε Bar Codes Με την Access

Κωδικοί Bar είναι ένα χρήσιμο μηχανισμό για την εισαγωγή δεδομένων . Δεν είναι μόνο σάρωση ενός γραμμωτού κώδικα μια πολύ γρήγορη και απλή διαδικασία , αλλά αποφεύγει τη χειροκίνητη εισαγωγή δεδομένων εξ ολοκλήρου , μειώνοντας την ευκαιρία για ανθρώπινο λάθος . Η Microsoft Access είναι ένα ιδανικό πρόγραμμα για να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση των δεδομένων bar code , και τη δημιουργία μιας βάσης δεδομένων για να λάβετε αυτά τα δεδομένα μπορεί να είναι μια σχετικά απλή διαδικασία . Οι πολλοί σαρωτές γραμμωτού κώδικα που προσδιορίζονται ως "ανθρώπινο συσκευή διεπαφής , " αλληλεπιδρά με τον υπολογιστή με παρόμοιο τρόπο σε ένα κανονικό πληκτρολόγιο του υπολογιστή. Οδηγίες
Η 1

Δημιουργήστε μια φόρμα της Microsoft Access , ή ανοίξτε το υπάρχον αρχείο που σκοπεύετε να προσθέσετε δεδομένα ραβδωτού κώδικα. Οι περισσότεροι χορδές γραμμωτών κωδικών εξόδου του κειμένου και αριθμών , έτσι ώστε το πεδίο που θα λαμβάνει τα δεδομένα θα πρέπει να ταιριάζει με αυτό το είδος εισόδου . Αυτό σημαίνει κανονικό κείμενο ή τον αριθμό πεδίων θα λειτουργήσει , αλλά " Ημερομηνία /Ώρα " και " Ναι /Όχι " τομείς που συνήθως δεν θα. Ωστόσο , ορισμένοι κατασκευαστές προσφέρουν σαρωτή πρόσθετο λογισμικό που λειτουργεί μεταξύ του σαρωτή και η Microsoft Access για να επιτρέψει αυτές τις εισόδους . 2

Τοποθετήστε το σαρωτή γραμμωτού κώδικα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή . Οι περισσότερες σύγχρονες σφήνα πληκτρολόγιο USB ή bar code scanners, θα εγκατασταθεί αυτόματα στα Windows και θα λειτουργεί απρόσκοπτα μεταξύ του σαρωτή και η Microsoft Access , σαν να ήταν ένα πληκτρολόγιο . Κάθε συνοδευτικό λογισμικό που παρέχεται από τον κατασκευαστή του σαρωτή συνήθως περιέχει πρόσθετα προγράμματα οδήγησης και το λογισμικό για να ενισχυθεί η λειτουργικότητα του σαρωτή .
Εικόνων 3

Ρύθμιση κανένα πρόσθετο λογισμικό που παρέχεται από τον κατασκευαστή του σαρωτή , ανάλογα με την περίπτωση . Αυτό το λογισμικό είναι συνήθως απαιτούνται για σαρωτές που χρησιμοποιούν σειριακή σύνδεση και είναι προαιρετική για USB ή το πληκτρολόγιο σφήνα σαρωτές . Το λογισμικό επιτρέπει συχνά ρουτίνες που πρέπει να συσταθεί για να χειριστούν τα δεδομένα πριν να είναι συμβολή στην Microsoft Access .
Η

4 Τοποθετήστε το δρομέα μέσα στο πεδίο που θέλετε τα στοιχεία που πρέπει να προστεθούν στο Microsoft Access .

5

Σάρωση το bar code . Εάν ο σαρωτής έχει εγκατασταθεί σωστά , τα δεδομένα από το bar code θα εμφανιστεί στο επιλεγμένο πεδίο στο Microsoft Access .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα