λογισμικό

* Γνώση Υπολογιστών >> λογισμικό >> λογισμικού βάσεων δεδομένων

Συστήματα για τις κάρτες ID πελατών που περιλαμβάνουν Ηλεκτρονική Πληροφόρηση

Ασφάλεια ταυτότητες των πελατών που περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά στοιχεία έχουν γίνει ένα βιομηχανικό πρότυπο της ιδιωτικής ασφάλειας και χρησιμοποιούνται ευρέως για την αυτοματοποίηση του ελέγχου πρόσβασης . Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με μια κάρτα ταυτότητας. Μερικοί, όπως η RFID ( αναγνώριση μέσω ραδιοσυχνοτήτων ) κάρτες εγγύτητας , περιέχουν μόνο ένα κωδικό αριθμό και βασίζονται σε μια βάση δεδομένων διακομιστή για να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες . Άλλες μορφές , όπως QR ενισχυμένη ταυτότητας με φωτογραφία και μαγνητικές κάρτες ταινία , μπορεί να περιέχει πρόσθετα στοιχεία σχετικά με τον κάτοχο της κάρτας . Συστήματα καρτών Proximity
Η

συστήματα RFID Proximity κάρτα περιέχει έναν κωδικό που λειτουργεί ως έναυσμα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο αρχείο στο διακομιστή ελέγχου RFID . Συστήματα βάσεων δεδομένων RFID έχουν ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων , με ορισμένα παλαιότερα λειτουργικά συστήματα σε ένα απλό ναι ή όχι εισόδου για ένα σύστημα κωδικοποίησης, ενώ τα νεότερα συστήματα περιέχουν ονόματα, φωτογραφίες και τα αρχεία καταγραφής χρήστη κινήματος . RFID έχει γίνει ένα πρότυπο για τη βιομηχανία , αλλά θα πρέπει μια κάρτα πρόσβασης να κλαπεί , χωρίς να δηλώνονται , το δυναμικό για μια παραβίαση της ασφάλειας είναι σοβαρή .
Εικόνων QR Code Ενισχυμένη ID φωτογραφίας
Η

QR Code Ενισχυμένη συστήματα φωτογραφία ταυτότητας είναι σχετικά νέο στη βορειοαμερικανική βιομηχανία ασφάλειας . QR code είναι βασικά μια τεχνολογική ενημέρωση για το 2D bar code που βρίσκονται συνήθως σε καταστήματα λιανικής πώλησης . QR code αναπτύχθηκε από DENSO , μια ιαπωνική εταιρεία που κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, αλλά επιλέγει να καταστήσει διαθέσιμο ως ανοικτού κώδικα , που σημαίνει ότι δεν ισχύουν κόστος αδειοδότησης . Στο ταυτότητας με φωτογραφία κωδικός QR θα εμφανιστεί ως μια μικρή πλατεία , περίπου 1 ίντσα από 1 ίντσα ή μικρότερη , η οποία μπορεί να μοιάζει σαν ένα τυπογραφικό λάθος ή τυχαία μαύρα τετράγωνα μέσα στο μεγαλύτερο τετράγωνο μοτίβο . Ο κώδικας QR μπορεί να χωρέσει μέχρι 250 χαρακτήρες κειμένου , συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων των χρηστών , γεγονότα , σύνδεσμοι σε ιστοσελίδες και διάφορα άλλα στοιχεία . Όταν χρησιμοποιείται ως μια λύση για τα δεδομένα ταυτότητας με φωτογραφία , ο κώδικας μπορεί να συνδεθεί με ένα προφίλ που περιέχει μια εικόνα του κατόχου της κάρτας , που επιτρέπει ένας αξιωματικός ασφάλειας για να ταιριάζει με την εικόνα στην κάρτα με το πρόσωπο στο αρχείο και του κατόχου της κάρτας . QR ID μπορεί να αυξήσει επίσης άλλες μορφές ταυτότητας . QR κωδικούς μπορεί να γίνει από τους περισσότερους εκτυπωτές ηλεκτρονικών υπολογιστών με ελάχιστο πρόσθετο λογισμικό και εξοπλισμό , που τους καθιστά μια λύση ασφάλειας χαμηλού κόστους .

Η Συστήματα μαγνητική ταινία Κάρτα
Η

μαγνητικές κάρτες ταινία κατέχουν κάποιες πληροφορίες του χρήστη , συνήθως σε αριθμητική μορφή . Ενώ ο όγκος των δεδομένων ποικίλλει σημαντικά μεταξύ των συστημάτων δική του κάρτα , αυτές οι κάρτες συνήθως κατέχουν μόνο τον αριθμό ταυτότητας του πελάτη και ίσως το όνομά της , επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά , έτσι ώστε η κάρτα υποβαθμίζει με τη χρήση , ένας σαφής συσχετισμός θα παραμείνει δυνατή . Οι ιδιωτικές βιομηχανίες της ασφάλειας και του τραπεζικού σταδιακή κατάργηση μαγνητικές κάρτες ταινία , επειδή είναι απλό να πλαστά σε σύγκριση με άλλες μορφές ασφαλούς ID .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα