Δικτύωση

Γνώση Υπολογιστών >> Δικτύωση >> Voice Over IP

Πώς να αγοράσετε NET2PHONE VoIP

VoiceLine είναι μια χαμηλού κόστους VoIP -based υπηρεσία τηλεπικοινωνιών που προσφέρονται από Net2Phone . Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα τηλέφωνο , ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο και έναν προσαρμογέα τηλεφώνου , και μπορείτε να ξεκινήσετε την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων σε όλο τον κόσμο . Επισκεφθείτε την τοποθεσία Web ( βλέπε σύνδεσμο παρακάτω) για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή την υπηρεσία . Εδώ είναι το πώς μπορείτε να πάτε για την αγορά Net2Phone VoIP . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
σύνδεση στο Internet
Ισχύει
πιστωτική κάρτα
Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Πηγαίνετε on-line και να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία αυτή προσφέρεται από NET2PHONE . Εναλλακτικά , επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Net2Phone ( βλέπε σύνδεσμο παρακάτω) και να αναζητήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες . 2

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κλήση σχέδια, τα ποσοστά και τις τρέχουσες προσφορές .
Η < br > 3

Μάθετε περισσότερα για τους διαθέσιμους κωδικούς περιοχής και αν θα θέλατε να μεταφέρετε τα υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου σας . Θα πρέπει να επιλέξετε αυτές τις επιλογές κάνοντας μια αγορά .
Η

4 Κάντε κλικ στο "Sign up" και να ξεκινήσει τη διαδικασία επιλογής σας .
5

Επιλέξτε σχέδιο καλώντας σας και αριθμό τηλεφώνου . Θα σας βοηθήσει σε αυτή τη διαδικασία , όταν θα απαντήσει σε δύο βασικά ερωτήματα : πού θα πρέπει να ζητούν και πού μπορείτε να κάνετε τα περισσότερα από τα τηλεφωνήματα σας . Με βάση τις απαντήσεις σας , θα σας δοθούν επιλογές για τα σχέδια που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις σας .
Η 6

Διαλέξτε το μηνιαίο πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας . Μετά κάνετε την επιλογή σας, κάντε κλικ στο "Συνέχεια ".
Η 7

Opt για να μεταφέρετε τα υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου σας σε αυτό το σχέδιο ή να επιλέξετε ένα νέο αριθμό τηλεφώνου . Εάν δεν είστε βέβαιοι κλικ στο " Περισσότερα " για να το μάθουμε .
8

Μεταφορά υπάρχοντα αριθμό τηλεφώνου σας ; Εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου που θέλετε να μεταφέρετε και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση όπου μπορείτε να λάβετε αυτή την τηλεφωνική υπηρεσία . Επιβεβαίωση και κάντε κλικ στο "Συνέχεια ".
Η 9

Επιλέγοντας ένα νέο αριθμό τηλεφώνου; Θα πρέπει να εισάγετε τον κωδικό της περιοχής και τα τρία πρώτα ψηφία του τρέχοντα αριθμό τηλεφώνου σας , μαζί με τη διεύθυνση πληροφοριών, όπου θα λάβετε την υπηρεσία VoiceLine όπως οδός, αριθμός , το όνομα , ταχυδρομικό κώδικα , πόλη και την πολιτεία . Επιβεβαίωση και κάντε κλικ στο "Συνέχεια ".
Η 10

Επιλέξτε έναν αριθμό τηλεφώνου με διαθέσιμα πρόθεμα από τη λίστα . Κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια ".
Η 11

Θέλετε να πάρετε νέο αριθμό τηλεφώνου σας που δημοσιεύθηκε στον κατάλογο ; Επιλέξτε "Λίστα και δημοσιεύει " λίστες καταλόγων . Αυτό θα επιτρέψει σε άλλους να δείτε τον αριθμό σας . Δώστε το όνομα που θα ήθελα να συμφωνήσω με τον αριθμό .
Τετάρτη 12

Προχωρήστε στην επιλογή της συσκευής VoiceLine . Εξετάστε το διαταγής στο πάνω μέρος της σελίδας και να πάει πίσω αν υπάρχουν τυχόν λάθη μέχρι αυτό το βήμα . Επιλέξτε τη συσκευή VoiceLine που θα θέλατε να αγοράσετε . Μπορείτε να πάρετε μια συσκευή δωρεάν με την υπηρεσία σας , όπως ένα προσαρμογέα τηλεφώνου ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή , ανάλογα με την εν εξελίξει πρόγραμμα . Αν έχετε αγοράσει μια συσκευή Net2Phone από εξουσιοδοτημένο Net2Phone αντιπρόσωπος πωλήσεων , εισάγετε τις πληροφορίες της συσκευής . Επιβεβαιώστε την διεύθυνση σας και να προχωρήσετε .
Η 13

Αναθεώρηση της τελικής περιληπτικής σελίδας . Τα τέλη θα περιλαμβάνουν το σχέδιό σας υπηρεσία , τέλος ενεργοποίησης μία φορά , αυξημένη αμοιβή υπηρεσιών (911 κλήσεις) και ένα χρόνο αποστολής και την αμοιβή χειρισμού . Εισάγετε τις πληροφορίες χρέωσης , όπου θα λάβουν τις μελλοντικές τους λογαριασμούς σας . Εισάγετε τις απαραίτητες πληροφορίες για τις πιστωτικές κάρτες .
Η 14

Κάντε κλικ στο " Τοποθετήστε τη σειρά . " Τώρα έχετε αγοράσει επιτυχώς NET2PHONE VoiceLine VoIP . Με την παραλαβή πρόγραμμα εγκατάστασης του πακέτου σας μέσω ταχυδρομείου , μπορείτε να ενεργοποιήσετε το σύστημα και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία . Δεν θα χρεωθεί μέχρι να κάνουν την πρώτη κλήση σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα