Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να αλλάξετε την ταχύτητα του ποντικιού σας

Μήπως το δείκτη του ποντικιού σας φαίνεται να σμίκρυνση του ελέγχου όταν μετακινείτε το ποντίκι στο σημείο και κάντε κλικ στο κουμπί , ή μήπως έχετε ξεμείνει από χώρο στο γραφείο , επειδή είναι πάρα πολύ αργή ; Σε κάθε περίπτωση , χρησιμοποιήστε αυτήν τη διαδικασία για να αλλάξετε την ταχύτητα του ποντικιού . Οι ακόλουθες διαδικασίες ισχύουν για τα Windows 98 για το PC και OS 8 για το Macintosh . Ρυθμίσεις του ποντικιού μπορεί να διαφέρουν σε παλαιότερες εκδόσεις . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Ποντίκια Υπολογιστών
Mouse Pads
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Macintosh
Η

1 Κάντε κλικ στο μενού Apple στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνη και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού . Εμφανίζεται ένα drop-down μενού . 2

Επιλέξτε Πίνακες Ελέγχου . Ένα υπομενού (άλλο drop-down μενού ) εμφανίζεται , ή το παράθυρο Πίνακες Ελέγχου μπορεί να ανοίξει στην επιφάνεια εργασίας σας .
Εικόνων 3

Επιλέξτε το ποντίκι για να εμφανίσετε τις ρυθμίσεις του ποντικιού .
Η 4

Επιλέξτε Mouse Tracking . Αυτή η ρύθμιση καθορίζει την ταχύτητα του δείκτη του ποντικιού στην επιφάνεια εργασίας , όπως μπορείτε να μετακινήσετε το ποντίκι .
5

Επιλέξτε την επιθυμητή ταχύτητα , και στη συνέχεια την έξοδο κάνοντας κλικ στο πλαίσιο κλεισίματος στην επάνω αριστερή γωνία του παραθύρου .
Η 6

Δοκιμάστε το δείκτη του ποντικιού σας . Αν θέλετε να προχωρήσουμε πιο γρήγορα ή πιο αργά , επιστρέψτε στο βήμα 1 για να ρυθμίσετε την ταχύτητα .
Εικόνων των Windows 7
Η

Κάντε κλικ στο κουμπί Start στην κάτω αριστερή γωνία του η οθόνη . Θα εμφανιστεί ένα μενού .
8

Ρυθμίσεις Επισήμανση για να εμφανιστεί ένα δεύτερο μενού και κάντε κλικ στο Control Panel.
Η 9

Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο του ποντικιού για να εμφανιστεί η οθόνη Ιδιότητες ποντικιού .

10

Κάντε κλικ στην καρτέλα Βασικά στοιχεία για να εμφανιστούν οι επιλογές ταχύτητας .
Η 11

στην περιοχή ταχύτητα του δείκτη , σύρετε το ρυθμιστικό για να επιλέξετε μια ταχύτητα.
Η 12

Κάντε κλικ στο Advanced .
Η 13

Κάντε κλικ για να επιλέξετε μια ταχύτητα επιτάχυνσης , αν θέλετε . Οι υψηλότερες ρυθμίσεις κάνουν το δείκτη κινούνται ταχύτερα εάν μετακινήσετε το ποντίκι πιο γρήγορα .
Η

14 Κάντε κλικ στο OK για να αποδεχτείτε τη ρύθμιση και να εξέλθετε από το παράθυρο .
Η 15

Δοκιμάστε το δείκτη του ποντικιού σας . Αν θέλετε να προχωρήσουμε πιο γρήγορα ή πιο αργά , επιστρέψτε στο βήμα 1 για να ρυθμίσετε την ταχύτητα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα