Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να αντικαταστήσει το μαξιλάρι αφής σε laptop

Αν το touchpad στον φορητό υπολογιστή σας είναι ραγισμένο ή ελαττωματικά και ο υπολογιστής σας δεν είναι πλέον υπό εγγύηση, την αντικατάσταση touchpad μπορεί να είναι αρκετά ακριβά . Για να αντικαταστήσετε το touchpad για τον εαυτό σας φορητό υπολογιστή σας , μπορείτε να αφαιρέσετε το παλιό επάνω κάλυμμα και αντικαταστήστε το με ένα νέο. Τα περισσότερα κορυφαία αντικαταστάσεις κάλυμμα έχουν ήδη ένα touchpad που περιλαμβάνονται , έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανταλλάξουν το ίδιο το touchpad , καθιστώντας έτσι την αντικατάσταση πολύ πιο απλή . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Μικρό κατσαβίδι Phillips - κεφάλι
Μικρό κατσαβίδι με επίπεδη κεφαλή
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί "Start " και στη συνέχεια επιλέξτε "Shut Down " από τη λίστα των επιλογών . Αποσυνδέστε τυχόν καλώδια ή καλώδια που συνδέονται με το φορητό υπολογιστή . 2

Ελέγξτε τα φώτα κάτω από το επάνω κάλυμμα για να επιβεβαιώσει ότι ο υπολογιστής είναι εντελώς απενεργοποιημένο πριν συνεχίσετε . Αγγίξτε ένα γυμνό μεταλλικό αντικείμενο για να διαλύσει τυχόν στατικό ηλεκτρισμό από το σώμα σας .
Εικόνων 3

Κλείστε το καπάκι , στη συνέχεια, flip τον υπολογιστή γύρω έτσι ώστε το κάτω μέρος είναι εσείς που αντιμετωπίζει . Ξεβιδώστε ή να ξεκλειδώσετε την μπαταρία από τη θήκη της . Βγάλτε το από το φορητό υπολογιστή , στη συνέχεια, να την αναιρέσει .
Η

4 Γυρίστε τον υπολογιστή πάνω για άλλη μια φορά , στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το πίσω μέρος του φορητού υπολογιστή προς το μέρος σας . Ελέγξτε για βίδες και αφαιρέστε τυχόν βλέπεις .
5

Ανοίξτε το καπάκι του φορητού υπολογιστή . Τοποθετήστε την άκρη ενός κατσαβιδιού επίπεδη κεφαλή κάτω από τη μία πλευρά της στεφάνης , που βρίσκεται πάνω από το πληκτρολόγιο και κάτω από την οθόνη . Δουλέψτε με το κατσαβίδι κατά μήκος των άκρων τους από τη στεφάνη για να χαλαρώσει .
Η 6

Τραβήξτε προσεκτικά τη στεφάνη από το φορητό υπολογιστή . Ελέγξτε κατά μήκος του επάνω μέρος του πληκτρολογίου σας για οποιοδήποτε από τα κουμπιά ή καρτέλες που θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την πληκτρολόγιο στη θέση του.
Η 7

Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι Phillips για να ωθήσει προς τα κάτω τα κουμπιά ή καρτέλες που βλέπετε . Αν κανένα δεν είναι ορατά , εισάγετε το άκρο της κατσαβίδι κατά μήκος του πάνω μέρος του πληκτρολογίου , σπρώχνοντάς τον προς το μέρος σας .
8

Σηκώστε το πληκτρολόγιο πάνω από το laptop, αναποδογυρίστε το και τοποθετήστε το μπρούμυτα στο επάνω κάλυμμα .
Η 9

Αφαιρέστε το καλώδιο που συνδέει το πληκτρολόγιο στον υπολογιστή . Μπορεί να χρειαστεί πρώτα να τραβήξει πίσω μια καρτέλα συνδέοντας το καλώδιο από τη μητρική .
Η 10

Ρυθμίστε το πληκτρολόγιο στην άκρη. Αφαιρέστε τις βίδες που βλέπετε ευθυγραμμίζουν την επιφάνεια του επάνω καλύμματος . Μην αφαιρείτε τις βίδες που βλέπετε βρίσκεται κάτω από το επάνω κάλυμμα , όπου η μητρική πλακέτα είναι .
Η 11

Σηκώστε το επάνω κάλυμμα από το φορητό υπολογιστή και βάλτε το στην άκρη . Τοποθετήστε το νέο κάλυμμα κορυφής , με το νέο touchpad , στην κορυφή της βάσης του φορητού υπολογιστή .
Η 12

Βιδώστε το νέο κορυφαίο κάλυμμα στη θέση του . Επανασυνδέστε το καλώδιο του πληκτρολογίου στη μητρική πλακέτα , στη συνέχεια, πιέστε προς τα κάτω την καρτέλα για να κλειδώσει μέσα
Η 13

Κλίση το πληκτρολόγιο σε μια γωνία , τοποθετήστε το κάτω μέρος του πληκτρολογίου στην κενή υποδοχή στο επάνω κάλυμμα , τότε να το υπόλοιπο του πληκτρολογίου προς τα κάτω .
Η 14

Τοποθετήστε το ένα άκρο της πρόσοψης στις καρτέλες που βρίσκονται στην αριστερή ή τη δεξιά πλευρά του φορητού υπολογιστή , στη συνέχεια, ώστε να κουμπώσει στη θέση του. Βεβαιωθείτε ότι το στεφάνι είναι , ακόμη και με το υπόλοιπο του φορητού υπολογιστή , δεδομένου ότι αν δεν τοποθετηθεί σωστά , μπορεί να βλάψει την οθόνη όταν προσπαθείτε να κλείσετε το καπάκι .
Η 15

Τοποθετήστε την μπαταρία πίσω στο κατάλληλο διαμέρισμα του . Κλείδωμα ή βίδα στη θέση της.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα