Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να αγοράσετε ένα ασύρματο ποντίκι

Σε αντίθεση με ένα κανονικό ποντίκι ένα ασύρματο ποντίκι δεν έχει κανένα καλώδιο που επισυνάπτονται σε αυτήν . Στέλνει υπέρυθρες ή ραδιοφωνικών σημάτων στο δέκτη βάσης . Ένα ασύρματο ποντίκι προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και κινητικότητα , και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με επιτραπέζιους υπολογιστές , καθώς και φορητούς υπολογιστές . Εδώ είναι το πώς μπορείτε να αγοράσετε ένα ασύρματο ποντίκι : Οδηγίες
Η 1

Κοιτάξτε διάφορα μοντέλα και μάρκες ασύρματα ποντίκια . Ασύρματα ποντίκια μπορούν να ενσωματώνουν είτε το Bluetooth , υπερύθρων ή ασύρματης τεχνολογίας RF . 2

Βεβαιωθείτε ότι το ασύρματο ποντίκι που αγοράζετε είναι συμβατή με την CPU σας . Θα πρέπει να έχει το ίδιο πρότυπο ασύρματης επικοινωνίας , όπως το ποντίκι .
Εικόνων 3

Κατανοήστε τα διάφορα είδη και τα χαρακτηριστικά των ασύρματων ποντικιών . Αγοράστε ένα ασύρματο ποντίκι που είναι οπτική , έχει ένα scroller , και είναι εργονομικά σχεδιασμένο για δεξιόχειρες και αριστερόχειρες χρήστες . Άλλα χαρακτηριστικά που μπορείτε να αναζητήσετε περιλαμβάνουν συμβατότητα με τα Windows και MAC , κατάσταση νάρκης και αισθητήρα αφής .
Η 4

Κατανοήστε το εύρος του ασύρματου ποντικιού . Με άλλα λόγια , να κοιτάξετε μέσα από τις προδιαγραφές του ποντικιού για να δούμε πόσο μακριά θα πρέπει να διατηρείται από την CPU .
5

Πάρτε μια αίσθηση από τα κουμπιά , πριν να αγοράσετε . Μερικοί το προτιμούν σκληρό πλήκτρα , ενώ μερικοί προτιμούν μια απαλή αίσθηση .
Η 6

Σύγκρινε τιμές σε απευθείας σύνδεση και σε τοπικά καταστήματα υπολογιστών . Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι τιμές των ασύρματων ποντικιών σε απευθείας σύνδεση είναι χαμηλά σε σύγκριση με τις τιμές σε ένα κατάστημα . Ωστόσο , η μελέτη των στοιχείων αντιπρόσωπο προσεκτικά πριν την αγορά σε απευθείας σύνδεση . Ελέγξτε τα σχόλια του ντίλερ .
Η 7

Αναχώρηση οδηγούς σε απευθείας σύνδεση αγοραστές », όπως Epinions και MySimon (βλ. lonks , παρακάτω) . Αυτά τα sites προσφέρουν μια σύγκριση των διαφόρων σημάτων ασύρματα ποντίκια και πολλοί πωλητές λίστα μαζί με τις αναγραφόμενες τιμές τους . Κάντε την παραγγελία σας online μέσα από ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα ή απευθείας στην ιστοσελίδα της μάρκας που θα επιλέξετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα