Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να δημιουργήσει ένα πληκτρολόγιο Bluetooth

Απλά αγόρασε νέο πληκτρολόγιο Bluetooth σας και είναι πρόθυμοι να το χρησιμοποιήσετε . Το μόνο πράγμα που στέκεται στον δρόμο σας έχει για να το δημιουργήσει . Εγκαθιστώντας ένα νέο κομμάτι της τεχνολογίας μπορεί να είναι εκφοβιστικό , αλλά ποτέ δεν φοβούνται . Οι σημερινές τεχνολογίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να είναι φιλικό προς το χρήστη . Μερικές απλές βασικά σημεία που πρέπει να θυμάστε θα σας επιτρέψει να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο Bluetooth σε ένα θέμα λεπτών . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Μπαταρίες
υπολογιστή με δυνατότητα Bluetooth

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε τον κατάλληλο αριθμό και τον τύπο των μπαταριών μέσα στο πληκτρολόγιο σας . Τα περισσότερα πληκτρολόγια Bluetooth λάβει τρεις μπαταρίες AA . 2

Εκτελέστε ένα καλώδιο USB από τον υπολογιστή σας σε έναν προσαρμογέα Bluetooth , αν δεν έχετε την ικανότητα ενσωματωμένο Bluetooth στον υπολογιστή σας .
Η
3

Ενεργοποιήστε το πληκτρολόγιο , το οποίο θα προτρέψει τον υπολογιστή σας για να το αναγνωρίσει . Στη συνέχεια ( αν τρέχετε Windows) ανοίξτε το " Συσκευές Bluetooth " στοιχείο από τον Πίνακα Ελέγχου . Αν έχετε ένα Mac , θα πρέπει να ανοίξετε το Βοηθό εγκατάστασης Bluetooth από τον πίνακα System Preferences σας πριν από τη μετάβαση στο πληκτρολόγιο .
Η 4

Βρείτε το " Υλικό και Ήχος " στον Πίνακα Ελέγχου του υπολογιστή σας . Κάντε κλικ στο " Συσκευές Bluetooth " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί " Προσθήκη ". Ένα πλαίσιο διαλόγου θα εμφανιστεί στην οθόνη σας . Ακολουθήστε προτροπές του υπολογιστή για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση του πληκτρολογίου .
5

Επιλέξτε " πληκτρολόγιο " από το " Select Devices " πάνελ του Βοηθού εγκατάστασης Bluetooth , εάν εργάζεστε σε έναν υπολογιστή Mac . Μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε το πληκτρολόγιο . Μετά από μια στιγμή , το συγκεκριμένο μοντέλο του πληκτρολογίου σας θα πρέπει να εμφανίζεται στη λίστα συσκευών . Επιλέξτε το , στη συνέχεια, πατήστε " Συνέχεια" και χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας , αν σας ζητηθεί . Ο υπολογιστής θα ολοκληρώσει το υπόλοιπο της εγκατάστασης αυτόματα .
Η 6

Επωφεληθείτε από οποιαδήποτε tutorials που βρίσκονται στον υπολογιστή σας κατά τη ρύθμιση του πληκτρολογίου σας . Για ένα παράδειγμα ενός οπτικού φροντιστήριο , δείτε τις οδηγίες της Microsoft για να περπατήσει μέσα από τη διαδικασία ( βλέπε παρακάτω Πόρων ) .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα