Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να βελτιώσει το εύρος του ασύρματου πληκτρολογίου

Θα αγοραστεί και να εγκατασταθεί ασύρματο πληκτρολόγιο σας για να κάνει τη χρήση υπολογιστών πιο άνετο, αποτελεσματικό και βολικό για εσάς . Δυστυχώς , μπορεί να μην έχουν το εύρος που ανέμεναν. Λοιπόν , υπάρχει ένας τρόπος για να βελτιώσει την εμβέλεια του ασύρματου πληκτρολογίου σας , και δεν παίρνει μια απογοητευτική κλήση σε ένα εικονικό γραφείο υποστήριξης για να το κάνει . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
WiFi USB dongle
Κολλητήρι και σύρμα
Εξωτερική κεραία
Κατσαβίδι
Τέχνη είδε
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Ελέγξτε αν το ασύρματο πληκτρολόγιο χρησιμοποιεί ραδιοκύματα ή υπέρυθρων σημάτων . Αυξάνοντας το εύρος είναι πολύ πιο εύκολο εάν χρησιμοποιεί ραδιοσήματα, δεδομένου ότι αυτό επιτρέπει τη χρήση μιας κεραίας . Εάν το πληκτρολόγιό σας δεν λειτουργεί με ραδιοσήματα , μπορείτε πάντα να προσπαθήσει να βελτιώσει το εύρος της , κάνοντας προσαρμογές όπου μπορείτε να τοποθετήσετε το πληκτρολόγιο και το δέκτη . Για παράδειγμα , δοκιμάστε να τοποθετήσετε την μονάδα λήψης σε ένα υψηλό ράφι . 2

Δοκιμάστε τις μπαταρίες στο πληκτρολόγιό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι πλήρως φορτισμένη . Χαμηλή ισχύς μπορεί μερικές φορές να μειώσει το εύρος .
Εικόνων 3

Αφαιρέστε το κάλυμμα του USB dongle WiFi , η οποία μπορεί να γίνει από τα αδιάκριτα μακριά προσεκτικά με ένα κατσαβίδι . Θα δείτε ένα απλό κύκλωμα του σκάφους .
Η 4

Βρείτε μια εξωτερική κεραία 2,4 GHz , το είδος που χρησιμοποιείται σε πολλά ασύρματων routers . Αν είστε τεχνολογία καταλαβαίνω , μπορείτε να αφαιρέσετε την κεραία από ένα παλιό router και να επαναχρησιμοποιηθεί . Σε αντίθετη περίπτωση , θα θελήσετε να παραγγείλετε ένα νέο από ένα site όπως HyperlinkTech.com , BusinessAssistance.com ή WiFi - Link.com ( βλέπε παρακάτω Πόρων ) .
5

Κολλήστε την εξωτερική κεραία σε WiFi USB dongle . Οι κεραίες θα πρέπει να συνδέεται με το κύκλωμα του σκάφους στο επίκεντρο .
Η 6

Χρησιμοποιήστε ένα πριόνι σκάφος να κόψει μια μικρή τρύπα στο κάλυμμα dongle για να φιλοξενήσει την κεραία .
Η 7

Αντικαταστήστε το κάλυμμα του USB dongle . Θα πρέπει να επανέλθει μαζί .
8

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα Εθελοντών Lab Rat για τις φωτογραφίες του εξοπλισμού που χρησιμοποιείται για να αυξήσει την εμβέλεια του ασύρματου πληκτρολογίου σας ( βλ. παρακάτω Πόρων ) .
Η

Η

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα