Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να αγοράσετε ένα Mouse Pad

Ενώ πολλοί από εμάς αναζήτηση για υπολογιστές με πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες , όπως μπορούμε να συγκεντρώσουμε , μπορούμε να παραβλέψουμε τη σημασία της αγοράς ενός pad ποιότητα του ποντικιού για να ολοκληρωθεί το πακέτο . Αλλά μια κακώς γίνεται μαξιλάρι ποντικιών μπορεί να προκαλέσει περιττή πίεση στο χέρι , να παρεμποδίσουν την κίνηση του ποντικιού και συνεχώς να γλιστρήσει έξω από τον τόπο . Οδηγίες
Η

1 Βεβαιωθείτε ότι το μαξιλάρι ποντικιών που αγοράζετε είναι συμβατή με το ποντίκι σας . Μερικά μαξιλάρια ποντικιών είναι διαθέσιμες που λειτουργούν καλά με ένα οπτικό ποντίκι laser , οπτικό ποντίκι LED ή ένα ποντίκι με σφαιρίδιο . 2

Εξετάστε το ενδεχόμενο να πάρει ένα ποντίκι pad με στήριξη καρπού . Πολλές μορφές είναι διαθέσιμες με ένα υπόλοιπο καρπό gel που συνδέονται με την ενίσχυση φυσική κίνηση του χεριού .
Εικόνων 3

Δοκιμάστε ένα μαξιλάρι ποντικιών για την άνεση πριν από την αγορά . Εάν έχει την υποστήριξη του καρπού , βεβαιωθείτε ότι είναι εύκαμπτο και δεν δημιουργεί δύσκολη ή επίπονη κινήσεις των χεριών .
Η 4

Ελέγξτε τη σταθερότητα του pad ποντικιού . Παρατηρήστε αν παραμένει στη θέση του όταν μετακινείτε το ποντίκι πάνω σε αυτό . Δώστε προσοχή στο κατά πόσο το ποντίκι γλιστράει εύκολα σε όλη την επιφάνεια και κατά πόσον ο κατασκευαστής δηλώνει ότι έχει αντι - στατικές ιδιότητες .
5

ανακουφίσει τις ανησυχίες για την ανάπτυξη βακτηρίων στην επιφάνεια του mouse pad, επιλέγοντας ένα με αντιμικροβιακή προστασία . Αυτά είναι διαθέσιμα σε μερικά μεγάλα καταστήματα ειδών γραφείου . Αυτός ο τύπος το mouse pad μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν μοιράζεστε τον υπολογιστή με κάποιον .
Η 6

Δημιουργήστε μια προσαρμοσμένη μαξιλάρι ποντικιών σε απευθείας σύνδεση . Πολλές σε απευθείας σύνδεση υπηρεσίες επιτρέπουν στους χρήστες να προσωποποιούν μπροσούρες με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες . Οι χρήστες συνήθως ανεβάσετε τις φωτογραφίες τους, και στη συνέχεια επιλέξτε ένα mouse pad σχεδιασμό από μορφές απόθεμα της υπηρεσίας φωτογραφία για να εμφανίσετε τις φωτογραφίες τους .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα