Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ποντίκια & Πληκτρολόγια

Πώς να καθορίσει ένα πληκτρολόγιο στα Windows Vista

Κάθε φορά σε μια στιγμή , το πληκτρολόγιό σας απλά θα σταματήσει να λειτουργεί . Λίγα κλειδιά μπορεί να λειτουργήσει κανονικά, ενώ τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνεται όταν πατάτε ( ή κτύπημα ) σε αυτά . Πολύ συχνά , αυτό θα συμβεί με ένα πληκτρολόγιο που χρησιμοποιεί Firewire , USB ή ένα παρόμοιο περιβάλλον εργασίας των Windows Vista . Για να το διορθώσετε , ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε το πρόγραμμα οδήγησης συσκευής για το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο σας . Εδώ είναι πώς να το κάνουμε σε Vista . Οδηγίες
Η 1

Δείτε το σύνδεσμο "Control Panel" από το πρώτο κλικ στο κουμπί σας " Start" . 2

Εντοπίστε και κάντε κλικ στο " Device Manager. " Αν είστε σε προεπιλεγμένη προβολή του πίνακα ελέγχου σας , θα πρέπει πρώτα να κάνετε κλικ στο " Υλικό και Ήχος " και στη συνέχεια "Διαχείριση Συσκευών ".
Εικόνων 3

Κάντε δεξί κλικ στο όνομα του υπολογιστή σας . Στη συνέχεια , κάντε κλικ στο " Σάρωση για αλλαγές υλικού . " Αυτό θα ανοίξει " Human Interface Devices " ( ή HID ) .
Η 4

Βρείτε το HID που χαρακτηρίζεται από ένα κίτρινο τρίγωνο που φέρει ένα θαυμαστικό . Κάντε δεξί κλικ σε αυτό το HID και κάντε κλικ στο "Απεγκατάσταση ".
5

Επιστρέψτε στον υπολογιστή σας στο κάτω μέρος του δέντρου . Κάντε δεξί κλικ σε αυτό . Αυτό θα σας παρουσιάσει με ένα drop-down μενού .
Η

6 Επιλέξτε " Σάρωση για αλλαγές υλικού " στο drop -down μενού . Ο υπολογιστής σας θα ξεκινήσει αυτόματα την εγκατάσταση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης που χρειάζεστε για το πληκτρολόγιό σας , η οποία θα διορθώσει το πρόβλημα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα