Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

E - Reader Πληροφορίες

Ένα e -reader είναι μια ηλεκτρονική συσκευή που εμφανίζει το κείμενο από το e - βιβλία και περιοδικά . Οι κατασκευαστές των e-readers περιλαμβάνουν Amazon , η Sony και η Barnes and Noble . Κόστος
Η

Το κόστος ενός e-reader ξεκινά σε περίπου $ 200. Δημοφιλή bestsellers πωλούν για περίπου $ 10 σε μορφή e-book και μερικά δολάρια , θα αγοράσει ένα μηνιαίο περιοδικό συνδρομή . Εικόνων
Προμηθειών E -Books
Η

Μπορείτε να αγοράσετε e -books και περιοδικά σε απευθείας σύνδεση και να τα κατεβάσετε απευθείας στο e-reader σας . Η ασύρματη τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες του Amazon Kindle e-reader για να αγοράσει e -books οπουδήποτε σήμα δεδομένων ενός ασύρματου μεταφορέα είναι παρούσα .

Η Navigation
Η

Μπορείτε ξεφυλλίσετε τις σελίδες ενός e-book είτε με το πάτημα ενός κουμπιού στο e-reader ή με τη χρήση της τεχνολογίας οθόνης αφής .
εικόνων Οφέλη
Η

E - αναγνώστες σας προσφέρει την ευελιξία και τη δυνατότητα μεταφοράς σε διαβάσετε οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή . Αυτές οι συσκευές είναι ελαφρύ, με βάρος λιγότερο από ένα κιλό . Μπορείτε να αποθηκεύσετε πάνω από χίλια βιβλία σε ένα e -reader και να κατεβάσετε αρχεία PDF απευθείας στη συσκευή σας .
Εικόνων Επιπλέον Χαρακτηριστικά
Η

Amazon Kindle και το Sony Daily Edition e -readers έχουν την ικανότητα να διαβάσει το βιβλίο ή περιοδικό στην οθόνη φωναχτά . E - αναγνώστες μειώνουν την αντηλιά και την καταπόνηση των ματιών που συνδέονται με την ανάγνωση σε μια οθόνη με προηγμένο φωτισμό και την ηλεκτρονική τεχνολογία μελάνης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα