Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς μπορώ να δημιουργήσει Συλλογές σε Sony eReader

; γκάμα της Sony Reader αξεσουάρ ( αναφέρεται επίσης ως "e -readers " ) επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσετε και να διαβάσετε e -books με το ίδιο είδος των media players πρόσβασης , όπως το iPod δώσει στη μουσική και ταινίες . Με ακόμη και το μικρότερο χώρο Reader προσφέρει μέχρι και 350 e -books , την περιήγηση στη βιβλιοθήκη σας μπορεί να είναι αποκαρδιωτική χωρίς κάποια οργανωτικά εργαλεία . Ένα τέτοιο εργαλείο είναι η δυνατότητα να οργανώσουν τα βιβλία σε συλλογές . Αυτό μπορεί να γίνει μόνο όταν ο αναγνώστης συνδέεται με τον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για τη διαχείριση των e -books σας . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
καλώδιο USB για Sony Reader ( πωλείται με το σύστημα )
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Συνδέστε το Reader στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το καλώδιο USB του συστήματος . Ανοίξτε το λογισμικό της Sony E -Book Library . 2

Κάντε κλικ στο εικονίδιο " Sony Reader " στο αριστερό παράθυρο του λογισμικού , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο " + " στο κάτω μέρος του παραθύρου να δημιουργήσει μια συλλογή .
εικόνων 3

Επιλέξτε το " New Collection " και κάντε κλικ στο κείμενο για να το μετονομάσετε . Πληκτρολογήστε ένα όνομα για τη συλλογή και πατήστε το πλήκτρο " Enter".
Η 4

Drag e -books από το δεξιό τμήμα του παραθύρου του λογισμικού στη νέα συλλογή στο αριστερό παράθυρο . Όταν έχουν προστεθεί όλα τα επιθυμητά βιβλία , τοποθετήστε και αφαιρέστε το Reader. Η συλλογή θα είναι ορατή από την ενότητα "Βιβλιοθήκη" του Reader .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα