Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να αποφασίσετε μεταξύ του Kindle και iPad

Το Amazon Kindle είναι ένα e-reader συσκευή που επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάσετε εξ αποστάσεως και να διαβάσετε τα βιβλία , τα περιοδικά και τις εφημερίδες Το iPad επιτρέπει τα ίδια καθήκοντα e-reader , όπως το Kindle , ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει την περιήγηση στο Web και μερικά άλλα καθήκοντα φως υπολογιστών . Εάν είστε στην αγορά για ένα e -reader , μπορείτε να συζητάμε ποια συσκευή να αγοράσετε . Μάθετε τη διαφορά μεταξύ του Kindle και iPad για να σας βοηθήσουν να κάνετε την απόφαση . Οδηγίες
Η 1

Σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε με τη συσκευή σας . Αν το μόνο που θέλετε να κάνετε με τη συσκευή σας είναι να διαβάσει εφημερίδες , περιοδικά και e-books , τότε το Kindle είναι ίσως η σωστή επιλογή . Αν θέλετε επιπλέον λειτουργικότητα πέρα από ένα e-reader , τότε θα μπορούσε να εξετάσει ξεφυτρώνουν μερικές εκατοντάδες δολάρια επιπλέον για το iPad . 2

Αποφασίστε πόση μνήμη θα πρέπει να έχετε στη συσκευή σας . Το iPad έχει πολύ περισσότερο χώρο για την αποθήκευση δεδομένων , αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για περισσότερο από την απλή ανάγνωση .
Εικόνων 3

Αποφασίστε εάν θέλετε ένα χρώμα ή μαύρο και άσπρο οθόνη . Αν είστε μόνο πρόκειται να διαβάσετε στη συσκευή , μαύρο και άσπρο μπορεί να είναι όλα όσα χρειάζεστε . Το iPad έχει μια έγχρωμη οθόνη , το Kindle έχει μόνο μαύρο και άσπρο .
Η 4

κριτική πρόσθετο κόστος . Το Kindle δεν απαιτεί επιπλέον επιβάρυνση . Τα μόνα πρόσθετα τέλη είναι για λήψεις . Το iPad μπορεί να λειτουργήσει σε περισσότερες περιοχές , εάν κάνετε αναβάθμιση σε ένα σχέδιο υπηρεσιών δεδομένων με την AT & T.
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα